Kæmpe masseslagsmål: Op mod 100 røg i totterne på hinanden

To store grupperinger røg i slagsmål mandag aften i Korsør. Foreløbigt er seks mand anholdt

Se video fra området, hvor politiet er massivt til stede (Video: localeyes)

Ved du noget? Har du set noget? Eller har du billeder? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

Tidligt mandag aften kom to store grupperinger op og slås i Korsør. Op mod 100 personer deltog i slagsmålet.

Se mere video på localeyes.dk

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Vi har haft et masseslagsmål. En gruppering fra Slagelse og en gruppering fra Korsør er kommet op og slås. Et sted mellem 50 og 100 mennesker deltog i slagsmål, siger vagtchef Søren Østervig til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet er det en ældre konflikt er blusset op igen, hvilket har betydet, at der har været en del slagsmål mellem de to grupperinger de sidste par dage.

Mandag aften kulminerede det så.

- Vi var en smule forberedte på, at det kunne ske. Derfor fik vi hurtigt omringet dem og skilt dem ad med assistance fra Fyns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi og Vestegnens Politi, siger Søren Østervig.

De mange slagsbrødre brugte efter sigende en del slagvåben, og indtil videre har det kastet seks anholdelser af sig. Politiet er stadig massivt til stede i både Slagelse og Korsør, hvor de leder efter flere af voldsmændene.

- Jeg kan ikke udtale mig om, hvorfor konflikten er opstået. Jeg kan blot sige, at det er en ældre konflikt, der har ulmet i længere tid.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er det en gruppe fra Motalavej i Korsør og den såkaldte Nordby-gruppe fra Slagelse, der var oppe at slås.

Slagsmålet fandt sted på Motalavej i Korsør, og Politiet modtog anmeldelsen 18.52