Kæmpe tagbrand: Hold jer væk fra området

Tagbrand på industribygning i Herning. Politiet advarer at man skal holde sig væk fra området, da der befinder sig fire tanke med 8000 liter dieselolie på taget

Politiet er talstærkt til stede ved den voldsomme brand. Video: Byrd / Peter Erfurt

Opdateret klokken 06.24: Politi advarer fortsat trafikanter om at holde sig fra området og finde alternative ruter.

En 4000m2 stor industribygning i HI Park i Herning har siden tirsdag aften stået i flammer. Ingen personer er kommet til skade ved branden, men bygningen kan ikke reddes og har fået lov til at brænde ned.

- Det kan ikke lade sig gøre at slukke branden da den simpelthen er for omfattende, så det eneste de kan gøre nu, er at holde den under kontrol. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvordan branden er opstået, fortæller kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestjyllands Politi Mette Quistgaard.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Øxenholt Foto
Foto: Øxenholt Foto

Pga. branden i HI Park anmoder Midt- og Vestjyllands Politi om, at færdslen undgår at køre ad Hammerum Hovedgade. Der er helt spærret af brandslanger og slukningskøretøjer. Den afspærring gælder fortsat onsdag morgen, lyder det fra politiet.

Samtidig opfordres alle i området fortsat til at søge indenfor og lukke vinduerne, skriver politikredsen på Twitter.


Beboere evakueret
Beboerne på Buskvej 21 og 22 blev tirsdag aften evakueret på grund af røgen.

Tidligere på aftenen advarede politiet, at der på taget var fire tanke der hver indeholdt 2000 liter diesel.


HI-Park er et erhvervsområde midtvejs mellem Herning og Ikast. Området ligger tæt ved Herningmotorvejen mellem Herning og Aarhus.