Kampklædt politi foretager masseanholdelse på Nørrebro

En stor gruppe betjente ransagede ud på eftermiddagen netcafeen Power Play på Nørrebrogade. I forbindelse med aktionen blev flere personer anholdt

(Foto: Tariq Mikkel Kahn)
(Foto: Tariq Mikkel Kahn)

Ikke langt fra det sted, hvor Politiets Aktionsstyrke søndag morgen skød og dræbte den formodede gerningsmand bag weekendens terror ransagede Københavns politi i søndag eftermiddag internetcafeen Power Play på Nørrebrogade.

Efter at have arbejdet på stedet i omkring halvanden time, førte politiet fire mænd ud fra cafeen iført håndjern. Flere af de anholdte så ikke bekvemme ud ved situationen.

Ekstra Bladet erfarer, at to af de fire anholdte er henholdsvis pakistaner og en araber.

I følge Ekstra Bladets oplysninger er personerne ikke ejerne af netcafeen. Anholdelserne er foregået i god ro og orden uden større påstyr.

Mellem 10-15 bevæbnede betjente arbejdede på stedet indtil kriminalteknikere overtog arbejdet efter de anholdte var ført ud af internetcafeen.

Netcafeen Power Play bliver netop nu ransaget af politiet (Privatfoto)
Netcafeen Power Play bliver netop nu ransaget af politiet (Privatfoto)

Vidner på stedet forklarede til Ekstra Bladet, hvordan politiet arbejdede på stedet.

- Der er masser af politi og personer iklædt camouflagetøj og hjelme. Foran netcafeeen holder fem biler, der tydeligvis har tilknytning til politiet, oplyser en person på stedet til Ekstra Bladet.

- Der er gået tungt bevæbnede politifolk ind i cafeen, siger han.

Også teknikere arbejdede på stedet og de fjernede flere genstande fra stedet. Men præcis hvilke genstande der var tale om, kunne Ekstra Bladets reporter på stedet ikke afgøre, men teknikerne slæbte også en del udstyr med ind på netcafeen.

I løbet af søndagen har politiet ransaget flere adresser i København. Blandt andet har man ransaget en opgang i Mjølner Parken, der ligger kort fra Nørrebrogade, hvor politiet netop nu arbejder og hjørnet på Svanevej og Frederikssundsvej, hvor den formodede terrorist søndag morgen blev dræbt.

Også en adresse på Østerbro er søndag blevet ransaget.

Live Blog Terror på østerbro
 

1 af 3 (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 3 Netcafeen Power Play bliver netop nu ransaget af politiet (Privatfoto)
3 af 3 (Foto: Tariq Mikkel Kahn)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere