Kannibal æder stedfar

Gyselig forbrydelse i Argentina, hvor 25-årig mand og 22-årig kvinde sidder varetægtsfængslet for drab og usømmelig omgang med lig

Leandro Acosta og hans stedsøster Karen Klein har ifølge argentinsk politi dræbt deres forældre, fordi faderen angiveligt skulle have sexmisbrugt deres 11-årige tvillingesøstre. (Privatfoto)
Leandro Acosta og hans stedsøster Karen Klein har ifølge argentinsk politi dræbt deres forældre, fordi faderen angiveligt skulle have sexmisbrugt deres 11-årige tvillingesøstre. (Privatfoto)

Først skød den 25-årige Leandro Acosta sin mor Miryam Kowalcuk og sin stedfar Ricardo Klein. Og det stedlige politi er af den opfattelse, at hans stedsøster - den 22-årige Karen Klein - bakkede op om den del af forbrydelsen.

De var muligvis også begge to med til beslutningen om at partere ofrene og kaste deres kropsdele for familiens seks glubske hunde. Ligesom det kan tænkes, at de var fælles om at have forsøgt at brænde resterne af de døde forældre, hævder anklagemyndigheden.

Til gengæld tyder det på, at den 25-årige var alene om at spise dele fra sin afdøde stedfar, fortæller mandens advokat, som har besøgt manden i fængslet.

Det skriver flere argentinske medier.

Acosta har været tilbageholdt siden søndag 13. september. Det samme har Karen Klein, som ifølge anklageren alene vil erkende at have medvirket, fordi hun blev truet på livet, hvis hun ikke makkede ret.

Det morderiske familiedrama har angiveligt fundet sted i en forstad til metropolen Buenos Aires. Og motivet skulle være, at Acosta var rasende over et påstået sexmisbrug af hans 11-årige tvillingesøstre.

Blev lettet af at spise stedfar
Acosta blev selv misbrugt som dreng af sin stedfar, fortæller hans advokat Monica Chirivin. Og drabet skete ved, at Acosta først skød sin sovende stedfar. Derefter tog han livet af sin mor med et skud i hovedet, da hun kom hjem. Tvillingepigerne var angiveligt i skole på drabstidspunktet.

- Jeg kunne fortælle dig en hel masse. Men det vil jeg ikke gøre, siger Monica Chirivin og fortsætter:

- Han føler ingen skyld, men lettelse. Han fortalte mig, at han havde spist en del af sin stedfar. Det lod til at have gjort ham glad, siger Monica Chirivin, der også understreger, at mandens udtalelser fra fængslet skal tages med et vist forbehold, fordi manden var påvirket af sløvende medicin og er diagnosticeret psykisk syg.

Den ufattelige tragedie kom for dagens lys, da andre medlemmer i familien blev forment adgang til hjemmet. Børnene ville ikke have besøg.

Politiet fandt senere dele af morens hofte i en spand maling på terrassen og flere knogledele på en nærliggende losseplads.

Leandro Costa og hans stedsøster har tilsyneladende i flere år dannet kærestepar. Acosta har tilstået drabene. Hvorvidt Karen Klein er blevet tvunget til at hjælpe med at slå forældrene ihjel og skaffe ligene af vejen, eller - som det hævdes af anklagemyndigheden - om hun helt frivilligt bistod til ugerningen, skal en domstol afgøre.