Kattemorder skal to år bag tremmer

En 21-årig mand fra Connecticut i USA skal ind og ruske i to år for at have dræbt fem katte

Timothy Olschafskie skal to år i fængsel for at slå fem katte ihjel (Politifoto)
Timothy Olschafskie skal to år i fængsel for at slå fem katte ihjel (Politifoto)

Det er ingen overraskelse, at straffene er noget hårdere i USA, end de er i Danmark. Det har 21-årige Timothy Olschafskie fået at føle, da han mandag blev idømt to års fængsel for at have slået fem katte ihjel på en meget makaber måde.

Retssagen mod Timothy Olschafskie i Windsor Locks i Connecticut, USA, har siden sagens begyndelse i januar i år trukket dyreretsforkæmpere fra nær og fjern til. Den 21-årige mands sigtelse for at have slået syv katte ihjel, har nemlig fået sindene i kog hos dyrevennerne. Det skriver NBC.

Bliver du lækkersulten af at se på dette billede? Så har du måske noget til fælles med en 50-årig mand fra det nordlige Italien. (Arkivfoto: Polfoto) Verden på vrangen Mand anholdt for at spise 15 katte

Timothy Olschafskie erklærede sig ikke skyldig i alle syv drab. Han ville dog godt indrømme, at han havde slået fem katte ihjel. Katte, som faktisk tilhørte hans forlovedes familie.

Stump vold
Politiet har ifølge NBC sagt, at kattene døde af stump vold, som havde efterladt dem med både knoglebrud og flænger på de indre organer. Desuden var lidt af huden revet af kattene, da de blev fundet i 2013.

Timothy Olschafskies kærestes familie havde ellers taget de syv katte til sig fra en dyreværnsorganisation. Det var også i kærestens hjem, at drabene har fundet sted.

En kinesisk forretningsmand skal tilbringe de næste mange år i fængsel for at have købt og spist indtil flere tigre. 112 Mand idømt 13 års fængsel for at spise tigre