Kender du dem? Efterlyser overfaldsmænd

To episoder om aftenen 6. november i Roskilde får nu politiet til at spørge offentligheden om hjælp

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde de to mænd, der mistænkes for to gange at have begået vold i Roskilde.

Første episode skete klokken 19.28 mod en 17-årig dreng, der blev overfaldet efter at være blevet forfulgt af to mænd på cykler. Drengen gik sammen med en ven ad stien forbi politistationen i retning med Jernbanegade, da to mænd på cykler kom med tilråb. Drengen og vennen blev bange og løb til Stationscenteret, hvor vennen gik ind i en kiosk. Den 17-årige ventede udenfor, men pludselig dukkede de to mænd på cykler op igen og og begik vold imod den 17-årige.

Senere på aftenen var de to mænd på spil igen. Denne gang var det en 27-årig kvinde, der på Eriksvej blev spurgt, om hun havde jointpapir. Da kvinden svarede nej, da det er ulovligt, nikkede den ene af de to mænd kvinden en skalle, så hun efterfølgende faldt ned på jorden. Da den 27-årige lå på jorden, fik hun hældt vin ud over sig.

 

Politiet har nu fundet ud af, at der er sammenhæng mellem de to sager og efterlyser nu de to mistænkte.

De mistænkes beskrives som:
Mand A: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 180-185 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid, Talte: dansk. Iført: mørk trøje, lyse bukser, halsedisse. Medbragte: lilla racercykel.

Mand B: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm. Kropsbygning: almindelig. Hudfarve: hvid. Yderligere kendetegn: hageskæg. Talte: dansk. Iført: grå/sort hættetrøje, hvide malerbukser med pletter. Medbragte: sort damecykel.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf: 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere