Kendt skuespillerinde knust: Hunden dræbt af skud

Salma Hayeks hund er blevet fundet død på hendes ranch. 'Han havde ikke fortjent en langsom og smertefuld død', skriver stjernen om hunden Mozart

Se smukke Selma Hayek på den røde løber til LACMA 2015 Art+Film Gala i Los Angeles i november. (Video: Splash)

Skuespillerinden Salma Hayek er i sorg, efter at hendes hund Mozart er blevet fundet dræbt på hendes ranch i staten Washington.

Det fortæller den 49-årige mexicansk-amerikanske skuespillerinde selv på sin Instagram-profil.

- Jeg har ikke lagt noget ud i en uge, fordi jeg har sørget over tabet af min hund, Mozart, som jeg selv personligt var med til at hjælpe til verden fra hans mors livmoder, skriver Salma Hayek i opdateringen, som hun både har lagt ud på både engelsk og spansk.

Salma med sin bror Sami ved en tidligere lejlighed. (Foto: Katy Winn/AP) Intl. kendte Salma Hayeks bror i fatal trafikulykke

Hayek: 'Han fortjente ikke en langsom og smertefuld død'
Hunden Mozart var blevet skudt tæt på hjertet fredag i sidste uge.

- Jeg håber, at myndighederne i staten Washington yder retfærdighed mod denne vidunderlige hund, som gennem ni år aldrig har bidt eller angrebet nogen. Han elskede sit territorium og løb aldrig væk...Han var den mest kærlige og loyale følgesvend. Han fortjente ikke en langsom og smertefuld død, skriver Salma Hayek til et billede af hunden.

Holder meget af dyr
Salma Hayek har ifølge Sky News ofte givet udtryk for sin forkærlighed for dyr. I et interview med Ellen DeGeneres fortalte hun i oktober 2013 ifølge Sky News:

- Jeg har fem heste, fire alpakaer, en kat, otte hunde, en hamster, fem papegøjer, to fisk, og jeg er sikker på, at jeg har glemt nogen, sagde hun og kom i tanke om, at hun også har kaniner, kalkuner og høns.

Salma Hayek hitter altid på den røde løber, hvor hun er iført flotte kjoler, der viser hendes krop fra den bedste side. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Superstjerne afslører: Jeg har stjålet