Kendte spøgelsesjægere fundet dræbt

Amerikanske tv-par fundet døde - dræbt af skud i en lejlighed i Reno, Nevada. Politiet formoder, der er tale om drab og selvmord

Politiets SWAT-team - svarende til den danske aktionsstyrke - trænger ind i lejligheden, hvor Debby og Mark Constantino blev fundet døde. (Foto: AP)
Politiets SWAT-team - svarende til den danske aktionsstyrke - trænger ind i lejligheden, hvor Debby og Mark Constantino blev fundet døde. (Foto: AP)

Amerikanske tv-seere er i chok, efter to kendte spøgelsesjægere fra det populære amerikanske tv-program 'Ghost Adventures' tidligere på ugen blev fundet dræbt.

Debby og Mark Constantino blev fundet døde i en lejlighed i Reno i staten Nevada tirsdag, efter politiet tidligere på dagen havde fundet 52-årige Debby Contantinos roommate skuddræbt i deres hjem. Det skriver blandt andre Gulf News.

Holdt konen som gidsel
Det gik hurtigt op for politiet, at Debby var forsvundet, og en større eftersøgning blev sat i gang. Parret blev fundet i deres voksne datters lejlighed, hvor politiets SWAT-team blev sat ind for at forhandle med Mark Constantino, der holdt sin kone som gidsel.

Da der pludselig blev affyret et skud, trængte SWAT-teamet ind i lejligheden og fandt parret døde. Politiet formoder, at Mark Constatino har skudt konens roommate og senere konen og efterfølgende sig selv, men undersøgelserne er fortsat i gang, ligesom obduktionen endnu ikke er færdiggjort.

Vold og bitter skilsmisse
Det tragiske drab sker ifølge flere amerikanske medier, efter at parret, som blev landskendt i 'Ghost Adventures', i en periode havde ligget i en bitter skilsmisse.

Ifølge politiet var skilsmissen kulminationen på et forhold med vold og var planlagt til at skulle for retten i december.

Blandt reaktionerne på drabet er blandt andet tweets fra de to værter på programmet.

- Det er sådan en forfærdelig tragedie. Jeg er meget ked af det, skriver Nick Groff og tagger @TheConstantinos, mens Zak Bagans blot konstaterer:

- En meget tragisk, mørk dag. Hvil i fred.