Kidnappede 10-årig pige: 'Jeg vandt hende i et kortspil'

Den 10-årige russiske pige blev kidnappet på vej til skole. Nu hævder den 40-årige kidnapper, at han vandt hende i et kortspil mod pigens far

Den 10-årige pige, Ekaterina Bachurina - også kaldet Katya , var forsvundet i to dage, før det lykkes politiet at finde frem til hende. (Foto: The Siberian Times).
Den 10-årige pige, Ekaterina Bachurina - også kaldet Katya , var forsvundet i to dage, før det lykkes politiet at finde frem til hende. (Foto: The Siberian Times).

En 40-årig russisk mand er anholdt og sigtet for kidnapning af en 10-årig pige, som han hævder, han vandt af pigens far under et spil kort.

Det skriver Daily Mail.

Den 10-årige pige, Ekaterina Bachurina - også kaldet Katya , blev kidnappet af Sergey Ponomarev, da hun sammen med sin 11-årige klassekammerat var på vej til sin skole i byen Volochaevka i det østlige Rusland.

Den 11-årige dreng fortalte sine lærere, hvad der var sket, hvilket fik politiet til at sætte den store eftersøgning i gang.

Retssagen mod den 38-årige læge MT begyndte mandag i Stockholm. Lægen erkender, at han bortførte kvinden, men nægter voldtægt. (Foto: Per-Olof Sännås) Krimi Gyser-læge holdt sex-slave i bunker: - Skrig så meget du vil, ingen kan høre dig

Faren tabte kortspil
Katya var forsvundet i to dage, før det lykkes politiet at finde frem til hende og kidnapperen, som ifølge Daily Mail havde fortalt folk, at den 10-årige pige var hans datter.

Først tjekkede kidnapperen ham sig selv og pigen ind på et lille landsbyhotel i regionen Amur- knap 500 kilometer væk fra gerningsstedet, men da den massive eftersøgning brændte på, efterlod han bilen og tvang pigen med sig gennem sne og kulde, før de fandt frem til en mand, der tilbød dem husly, indtil politiet fandt frem til skjulestedet.

Da Sergey Ponomarev blev anholdt, fortalte han politiet, at han havde vundet pigen i et kortspil mod hendes 30-årige far, Alexander Bachurin.

En 38-årig svensk læge er tiltalt for at frihedsberøve og voldtage en 30-årig kvinde (Foto: Per-Oluf Sännås/Aftonbladet) 112 - 25. jan. 2016 - kl. 17:07 Sag om sex-gidsel: Kvinde brød grædende sammen i retten

Mistanke om hun skulle bruges som sex-slave
Faren bliver nu tilbageholdt af politiet, som efterforsker en mistanke om, at kidnapperens hensigt var at bruge Katya som sex-slave, eller at hun skulle sælges til kriminelle, der handler med distribuering af legemsdele.

Politiet har desuden også anholdt en ukendt medskyldig, der angiveligt har hjulpet Sergey Ponomarev i forbindelse med kidnapningen.

(Foto:AP) Vi anbefaler Fødte sin kidnappers døtre

Pigen er nu på hospitalet i byen Khabarovsk, hvor undersøgelser indtil videre har vist, at hun ikke har været udsat for seksuelt overgreb, og at der heller ikke er andre tegn på fysiske skader.

Katys mor siger ifølge Daily Mail, at hendes eks-mand og Katys far, Alexander Bachurin, aldrig ville vædde om deres datter.

- Det tror jeg ikke på, han kunne gøre. Uanset hvad, så er han hendes far. Han elsker sin datter meget højt, fortæller pigens 29-årige mor.

Uhyggelige gummimasker indgår i sagen mod den svenske læge, der ifølge anklageskriftet holdt kvinden fanget på gården her. 112 - 25. jan. 2016 - kl. 11:07 Rystende sag: Jeg vidste ikke, om han ville torturere, dræbe eller voldtage mig

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere