Kidnappet for 32 år siden: Søstre fundet igen - mor anholdt

To søstre fra Rhode Island er fundet efter 32 års forsvinden. Nu er moren sigtet i sagen

Pressemøde i sagen hos Rhode Island Police. (Foto: Politifoto)
Pressemøde i sagen hos Rhode Island Police. (Foto: Politifoto)

I 1985 forsvandt en mor med sine to døtre sporløst fra staten Rhode Island i USA. Kort før jul blev søstrene dog fundet i Texas, og deres mor er nu sigtet for at kidnappe dem midt i en strid om forældremyndigheden.

Det skriver People.com.

Rhode Island Police modtog kort før jul et tip, som ledte dem til Texas og en kvinde ved navn Elaine Yates. Her boede hun i byen Houston under et andet navn - Leina Waldberg.

Da politi pågreb hende bekræftede hun sin sande identitet og bliver nu sigtet for kidnapning af sine egne børn. Og det er på trods af, at døtrene nu er i 30'erne og lever med egne familier - også under andre navne.

Faren ledte
Sagen har kørt mere eller mindre siden den startede i 1985. Her måtte faren til søstrene lede forgæves i årevis, før han nu har fået svaar. I 1988 fortalte han, at han vidste, hans kone havde været ham utro og indrømmede samtidig at have slået hende under et skænderi.

Det hele fortalte han til avisen The Providence Journal -samme år som politiet udstedte en arrestordre på Elaine Yates.

Døtrene Kimberley og Kelly, som lever under andre navne i dag, var henholdvis 3 år og 10 måneder, da de forsvandt i 1985. Elaine Yates har angiveligt forladt faren i hjemmet med døtrene efter et skænderi.

Elaine Yates bliver i dag fremstillet i retten i Rhode Island.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere