'Kidnappet' mand fundet: Nægter politiets mistanke

Har nu mødt ung mand, der ellers var frygtet kidnappet.

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller send mail til 1224@eb.dk

Københavns Politi har nu været i kontakt med den unge mand, der ellers har været frygtet kidnappet. Det fortæller efterforskningsleder, Steffen Th. Steffensen, Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

- Han ser ikke ud til at være kommet synligt til skade, siger efterforskningslederen.

Den omtalte kidnapning udspandt sig sent torsdag eftermiddag på Husum Torv.

Der blev affyret skud, og i følge politiet blev en mand foran øjnene på civile politifolk, som tilfældigvis var i området i anden anledning, tvunget ud af en af bilerne og ind i en anden vogn, en Audi.

Derfor vurderede politiet, at den unge mand, der har anden etnisk baggrund, kunne været blevet kidnappet.

Dette har manden hårdnakket benægtet. Både overfor Ekstra Bladet og politiet.

Se også: Efterlyst som bortført: Jeg er ikke blevet bortført
Se også: Har ringet hjem til familien: Mystik om bortført mand

Men indtil i nat havde politiet ikke fysisk været i kontakt med manden. Al kommunikation var foregået via telefonen. Og derfor ville politiet gerne ved selvsyn se, om manden nu også vitterligt havde det godt.

- En patrulje stødte tilfældigt på ham natten til tirsdag, hvor han kom gående med nogle venner ude i Tingbjerg, fortæller Steffen Th. Steffensen.

- Han blev taget med ind til Station Bellahøj, hvor han kort blev afhørt. Han forklarede, at han ikke var blevet bortført. Ellers ønskede han ikke sige meget mere, fortæller efterforskningslederen.

Voldsomme begivenheder på Husum Torv i går eftermiddag. Foto: Steven Knap/Byrd 112 - 1. jun. 2018 - kl. 12:02 Politi affyrede skud: Mand blev bortført

Dermed ville den unge mand ikke være til at belyse den voldsomme episode.

- Han så ikke ud til at have synlige skader. Og efter endt afhøring fik han lov at gå igen, tilføjer efterforskningslederen.

Men, selvom politiet nu har mødt og snakket med den unge mand, så er sagen ikke slut.

- Vi har tre fængslede i sagen. Vi mangler stadig at klarlægge motivet. Desuden inkluderer sagen jo både skyderi, ligesom også en betjent blev forsøgt påkørt. Set fra vores side, er sagen derfor langt fra slut, fortæller Steffen Th. Steffensen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere