Kiwi-chef om overfald med salmiakspiritus: Det er frygteligt

I Kiwi tager man røveriet i deres butik på Amagerbrogade i København meget alvorligt. Ekspedienten, der blev overfaldet, får nu tilbudt psykologhjælp

Foto: Mikkel Johansen
Foto: Mikkel Johansen

Ved du noget? Kontakt os på 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster almindelig sms-takst)

I går aftes blev en 28-årig mand overhældt med salmiakspiritus, da han var på arbejde i Kiwi på Amagerbrogade i København. Det skete i forbindelse med et groft røveri, og politiet efterlyser nu to gerningsmænd.

Se også: Ekspedient overfaldet i Kiwi: Blev overhældt med salmiakspiritus

Ekstra Bladet har talt med Carsten Hansen, som er administrerende direktør i Kiwi. Han er chokeret over episoden.

- Det er frygteligt, at nogle mennesker kan finde på at gøre noget så tåbeligt. Det er så frygteligt, understreger han.

Han fortæller, at de tager situationen meget alvorligt, og at de siden røveriet i går aftes har været i færd med at udrulle den procedure, der er i forbindelse med røverier.

- Det er jo sådan, at røverier i butikker sker engang i mellem. Det, vi gør, når det sker, er, at vi har en procedure. Vi lukker butikken. Vi kommer med cheferne. Vi kommer med psykologhjælp til den enkelte medarbejder. Det har vi selvfølgeligt også gjort i det her tilfælde, forklarer han.

Udskrevet fra hospitalet
Den 28-årige mand, der blev overfaldet i går aftes, blev med det samme kørt til hospitalet. Her blev han lagt til observation, og allerede senere på aften blev han udskrevet, fortæller Carsten Hansen.

- Nu lader vi ham hvile her til formiddag, og så skal vi tale sammen senere i dag og høre, hvordan han har det, fortæller han.

Se også: Syreangreb i København: Mand ramt i ansigtet og på store dele af kroppen

Aldrig sket noget lignende
Carsten Hansen fortæller, at man ikke tidligere har oplevet så voldsomt et overfald i butikken. I Kiwi-butikkerne har man visse forholdsregler, der skal sikrer butikkerne og medarbejderne mod røveri. Disse virker ifølge Carsten Hansen efter hensigten.

- I og med, at vi er relativt lidt ramt, virker de jo. Men hvis der er nogle, der vil begå røveri, så gør de det, afslutter han.

Se også: Politi mørkelægger sag om syre-angreb på ekspedient

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen