Klappede ung servitrice i numsen: Risikerer et års fængsel

Et klap i numsen på en restaurant i New York kan koste en 65-årig mand dyrt, hvis han bliver dømt

Et restaurantbesøg kan komme til at koste en 65-årig mand et år i fængsel, hvis retten i New York kender ham skyldig i at have befamlet en servitrice.

Det skriver Daily Mail.

Den 65-årige mand var sammen med sin hustru på restauranten 'Dennys' i storbyen New York. Under besøget vælger hustruen at forlade bordet for at benytte toliettet.

Og det var imens, hun var væk, at hele episoden udspillede sig.

Et overvågningskamera har nemlig fanget, hvordan den 65-årige mand klapper den unge tjener Jayme Adair i numsen, efter hun har taget imod hans bestilling.

Den 23-årige servitrice valgte straks at gå til sin chef, som forviste den 65-årige mand fra restauranten og meldte ham til politiet.

- Jeg var i chok. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, siger Jayme Adair til Daily Mail. Hun har arbejdet på restauranten i fem år.

- Jeg frøs fuldstændig. Det var så nedværdigende og flovt, og det kom fuldstændigt ud af det blå. Jeg blev virkeligt ked af det, og jeg sagde bare til min chef, at han skulle ud af restauranten og væk fra mig, siger hun.

Politiet fandt frem til den 65-årige mand, og han blev anholdt og sigtet for 'befamling'.

Anklageren i sagen, Scott McNamara, fortæller til den lokale tv-kanal WKTV , at den 65-årige mands handling er uacceptabel.

- Arbejdende kvinder er dødtrætte af at være ofre for denne slags opførsel. Hvordan vil nogen nogensinde kunne komme med en logisk forklaring på netop denne opførsel, siger Scott McNamara.

Den 65-årige mand risikerer op til et års fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i at have befamlet den unge kvinde.