Knivdræbt i Odense: Kenneth forsøgt dræbt før

41-årige Kenneth Peder Haugstrup sad i sin egen bil, da han blev fundet dræbt mandag morgen

(video: Per Rasmussen)

Det var ifølge Ekstra Bladets oplysninger et tidligere prøvemedlem i Hells Angels, Kenneth Peder Haugstrup, som tidligt mandag morgen blev fundet dræbt i sin bil i Odense. Det er da heller ikke første gang, 41-årige Kenneth Peder Haugstrup var på nogens dødsliste.

I marts 2010 var det meningen, at han skulle have været målet for de skud, som to bevæbnede mænd affyrede på bodegaen Havhesten - der nu hedder Drønnerten - i Odense. De to mænd kom dog til at skyde en anden mand, fordi han lignede Kenneth Peder Haugstrup, og han afgik ved døden.

Et par dage senere i 2010 blev Kenneth Peder Haugstrup anholdt, mens han bar rundt på en skarpladt revolver og to kilo hash. I et sommerhus fandt politiet dengang også en AK 47. Kenneth Peder Haugstrup blev idømt tre års fængsel for besiddelsen af våbene.

Tre skud blev affyret gennem de materede ruder til Havhesten og dræbte - måske - det forkerte offer Henrik Pedersen. (Foto: Nicolai Brix) 112 - 11. mar. 2010 - kl. 11:06 Jages for skuddrab fra scooter

Fyns Politi har ingen kommentarer til, at offeret skulle være den 41-årige Kenneth Peder Haugstrup.

- Vores undersøgelser tyder ikke på, at der skulle ligge noget banderelateret bag motivet for drabet i dag, siger Henrik Justesen, der er vicepolitiinspektør hos Fyns Politi, til Ekstra Bladet.

De pårørende er underrettet.

Det var her på Havhesten i Odense, at den 41-årige blev forsøgt dræbt i 2010 (Foto: Nicolai Brix)
Det var her på Havhesten i Odense, at den 41-årige blev forsøgt dræbt i 2010 (Foto: Nicolai Brix)

Mangler gerningsvåben
Liget har mandag eftermiddag været til en fire timer lang obduktion, og det viser sig, at Kenneth Peder Haugstup blev stukket to gange.

- Begge stik er i ryggen, og det er er det ene af dem, som er dræbende. Jeg kan ikke komme ind på knivens størrelse, men vi ved, at det er en kniv, og den mangler vi stadig, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

Politiet er stadig i gang med at foretage tekniske undersøgelser af bilen.

- Og så forsøger vi at kortlægge, hvad manden har lavet i timerne og dagene op til, at vi får anmeldelsen klokken 8.08 i morges. Han er kendt af os i forvejen, siger Henrik Justesen til Ekstra Bladet.

34-årig anholdt
Selv om politiet endnu ikke har fundet gerningsvåbnet, har de sigtet en 34-årige mand for drabet. Han skal muligvis fremstilles i grundlovsforhør i morgen, tirsdag.

Teknikerne rejste et telt over den dræbte. Foto: Per Rasmussen 112 - 30. mar. 2015 - kl. 20:42 Knivdræbt i Odense: Mand anholdt

Den 34-årige mand kommer fra Odense. Han blev anholdt sidst på eftermiddagen, mandag.

Manden sad mærkeligt
Det var en forbipasserende kvinde, som i morges ringede til politiet med anmeldelsen om den dræbte.

- Hun kom forbi en parkeret bil på Jacob Hansens Vej i Odense. Hun så en mand i bilen, og syntes, at han sad mærkeligt, siger Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Det viste sig så, at manden var død. Politiet har det meste af dagen arbejdet på findestedet, men i eftermiddags blev bilen kørt væk til videre undersøgelser. Indtil da havde Odense Brandvæsen været hurtige og opstillet et telt omkring bilen, så borgerne ikke kunne lure med.

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Oppe for at tisse
Ekstra Bladet talte i tidligere i dag med en beboer, der bor i en blok ud for stedet, hvor den 41-årige blev fundet død:

- Jeg var oppe klokken fire for at gå på toilettet. Da jeg kiggede ud af vinduet, kunne jeg se bilen holde med tændte lygter og vinduesviskerne i gang.

Kvarteret omkring Jacob Hansensvej rummer mange boligblokke, som gennem nogle år har været plaget af påsatte brande. For et års tid siden udbrændte et stort garageanlæg.

Alle containere i området er i dag forsynet med låse, da de ofte blev sat i brand.

1 af 4 Foto: Per Rasmussen
2 af 4 En livløs person blev fundet siddende i en bil i Odense. (LÆSERFOTO)
3 af 4 Foto: Per Rasmussen
4 af 4 Teknikerne rejste et telt over den dræbte. Foto: Per Rasmussen

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere