Knivstikker gik rundt på legeplads med blod på tøjet

En 40-årig mand er blevet anholdt og sigtet for forsøg på manddrab på 32-årig

Politiet i Esbjerg har lørdag aften ved 18-tiden anholdt en 40-årig mand. Han blev fundet af en hundepatrulje efter at være blevet set gående rundt ved en legeplads ved Præstebakken i Esbjerg med en kniv i hånden og blod på tøjet.

- Nogenlunde samtidig fik vi en melding om, at der var en tilskadekommen i en lejlighed i nærheden. Det viste sig, at være en 32-årig mand, som havde mange snitsår, der menes at være afværgelæsioner, fortæller vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Emil Lindholdt.

- De to mænd har meget divergerende forklaringer på, hvad der er sket. Men den 40-årige vil nu blive sigtet for forsøg på manddrab.

Tidligere lørdag var der et andet knivstikkeri i området. Her blev en mand stukket i maven med en kniv af to mænd, der efterfølgende flygtede på scooter. Dog mener politiet ikke, at der er en sammenhæng mellem de to episoder.

- De to overfald er sket omkring 100 meter fra hinanden. Derfor tænkte vi i første omgang, at der kunne være en sammenhæng. Men det er der intet, der tyder på, fortæller vagtchefen.

Den 40-årige fremstilles i grundlovsforhør søndag.