Knivstikkeri i København: En dræbt - fire sårede

En person er dræbt og fire personer er såret ved knivstikkeri i indre København nytårsnat

En mand er dræbt og fire personer er såret ved knivstikkerier i indre København nytårsnat.

- Der er en mand, der er blevet dræbt og så er der flere andre, der er kommet til skade i forbindelse med to episoder, siger efterforskningsleder Kenneth Jensen til Ekstra Bladet.

Politiet ved endnu ikke, om der er forbindelse mellem de to episoder, men kan ikke udelukke det.

- Vi får en anmeldelse fra Kultorvet klokken 04.06 og Gothersgade klokken 04.12, siger Kenneth Jensen.

På Kultorvet blev en mand alvorligt såret. På Gothersgade blev en person dræbt og tre andre sårede, oplyser politiet.

Gerningsmanden - eller mændene - er ifølge politiet fortsat på fri fod.

- Vi har endnu ingen anholdte, men jeg kan ikke sige, hvem vi leder efter. Det er for tidligt i efterforskningen, siger efterforskningslederen.

Ifølge vagtchef Carsten Reenberg ved politiet endnu ikke, hvad der ligger bag knivstikkeriet og heller ikke, om episoden er banderelateret.

- Det, jeg kan sige, er, at vi holder vores efterforskning helt åben. Vi leder bredt og søger efter vidner. De skal ringe til 114, hvis de ved noget. Vi har endnu ikke fået nogle henvendelser, der gør, at vi kan tage ud og anholde de involvererede.

Politiet er massivt på gaden i området og er iklædt gadekampuniformer og bevæbnet med maskinpistoler.

Kultorvet er ifølge Ekstra Bladets reporter blevet spærret af op mod Nørreport. Lige sådan er hele området, hvor Gothersgade møder Borgergade spærret af.

- Politiets teknikere arbejder omkring 7-eleven på hjørnet af Gothersgade. Den sidste sårede blev kørt af sted med ambulance, mens den dræbte ligger på gaden med et hvidt klæde henover sig.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.