Købte SmukFest-billet på dba.dk: Blev slemt skuffet da hun åbnede posten

En 25-årig kvinde betalte 2755 kroner for en SmukFest-billet på dba.dk, men modtog noget helt andet med posten

En kvinde fra Horsens betalte for en billet til årets SmukFest, men modtog ikke andet end forboldkort. Foto: Stine Tidsvilde
En kvinde fra Horsens betalte for en billet til årets SmukFest, men modtog ikke andet end forboldkort. Foto: Stine Tidsvilde

En 25-årig kvinde fra Horsens fik en lang næse, da hun ville købe billetter til årets udsolgte SmukFest-festival i Skanderborg.

Hun fandt en billet på dba.dk, som hun betalte 2755 kroner for. Men da posten dukkede op, indeholdt brevet intet andet end fodboldkort. Det skriver stiften.dk.

- Vi nærmer os jo Smukfest, og man skal vare sig med, hvem man køber billetter af. Det bedste er at købe dem ved de officielle forhandlere, men jeg ved godt, at de er udsolgt. Hvis man ikke kan sikre sig, at det er en ægte billet, så lad være, siger politikommissær Mich Klausen fra Sydøstjyllands Politi til stiften.dk.

Politikommissæren opfordrer til, at man i lignende tilfælde altid betaler med betalingsappen MobilePay, hvilket den 25-årige kvinde fra Horsens da også gjorde.

- Hun gjorde det, hun skulle, så vi har en god chance for at få fat i ham, siger Mich Klausen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere