Kørte ind i mur: Slog vidne i hovedet med kofanger

En mand blev overfaldet med kofanger, da han tog et billede af et uheld

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Lørdag eftermiddag kørte en sort Audi af uvisse årsager ind i en mur på Sandvedvej i Fuglebjerg. Det skriver Norsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Både føreren og passageren af Audien løb fra stedet, men kort efter kom to mænd tilbage i en anden bil, der blev ført af en kvinde.

Den ene mand blev genkendt af vidner som værende passageren i den sorte Audi. Ham og den anden mand begyndte at afmontere nummerpladerne fra Audien.

Så mærkeligt ud
Et vidne syntes, at det så lidt mærkeligt ud, så derfor tog han et billede af situationen. Den ene mand, der blev genkendt som passager i den sorte Audi, blev imidlertid noget fortørnet over fotograferingen og reagerede med at slå vidnet (der er en mand, red. ) i hovedet med en del af Audiens kofanger.

Herefter forlod kvinden og de to mænd stedet. Den sorte Audi viste sig at være stjålet og havde fået påmonteret andre nummerplader, hvilket formentlig var grunden til, at de to mænd gerne ville have skruet pladerne af, før politiet ankom.

Ud fra gode vidneudsagn lykkedes det imidlertid politiet lidt senere at finde frem til den mand, der havde slået vidnet. Det drejer sig om en 21-årig mand fra lokalområdet. Han blev anholdt og sigtet for vold.

Hele sagen efterforskes stadig.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere