Konflikten fortsætter: Mand med bat amok på skole

En konflikt mellem en gruppering fra Slagelse og en gruppering fra Korsør er på kogepunktet. I dag gik en mand amok med et bat på en skole

Se video fra området, hvor masseslagsmålet fandt sted. (Video: Localeyes)

Ved du noget? Har du set noget? Eller har du billeder? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

Tre dage i træk er indvandrergrupperinger fra henholdsvis Slagelses Nordbyen-kvarter og Korsørs Motalavej stødt sammen i voldsomme slagsmål.

Og det fortsætter i dag.

En yngre mand iført elefanthue gik tirsdag formiddag amok med et jernbat på X-Class på Willemoesvej. Det oplyser Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Vi fik en anmeldelse om, at en mand rendte rundt med en elefanthue og et bat på en skole. Her gik han rundt på gangene og ledte efter en grupper personer, som han ikke fandt. Derefter smadrede han en rude og et ur, hvorefter han flygtede, siger vagtchef Søren Østervig til Ekstra Bladet.

Politiet har fortsat ikke anholdt gerningsmanden, men trods elefanthuen blev han genkendt. Angiveligt drejer det som om en 17-årig dreng fra Slagelses Nordbyen-kvarter.

Voldsom konflikt
Ifølge politiet har dagens episode en tilknytning til den konflikt, der ulmer mellem indvandrergrupperinger fra henholdsvis Slagelses Nordbyen-kvarter og Korsørs Motalavej.

Først startede et slagsmål søndag i Vemmelev på Vestsjælland, og mandag gik det løs i Korsør, hvor godt 100 personer deltog i et voldsomt masseslagsmål, hvor der blandt andet blev brugt køller og slagvåben.

Hos politiet har man ikke helt klarlagt, hvad striden bunder i.

Men kilder på Vestsjælland mener at vide, at et overfald på nogle piger kan spille en central rolle.

- De er helt oppe at køre herude, snakken går om alt muligt, mand. Det er langt fra slut endnu. Der kommer mere, det kan du være sikker på, siger en kilde til Ekstra Bladet.

Af hensyn til egen sikkerhed vil han være anonym.

- Der går rygter om alt muligt. At de vil køre lastbiler ind i husene på Motalavej og den slags, siger en kilde.

Hos politiet holder man et vågent øje med situationen:

- Vi er til stede i området, hvor vi selvfølgelig har fokus på, at det ikke bryder ud igen, siger Allan Holm fra lokalpolitiet i Salgelse.