Krævede millioner i løsesum: Nu er Anneli fundet dræbt

Tyskerne har siden torsdag holdt vejret i håbet om at finde 17-årige Anneli i live. Nu er liget af teenageren dukket op

Liget af 17-årige Anneli er formentlig blevet fundet kort fra stedet, hun for svandt (Foto: Politiet i Dresden)
Liget af 17-årige Anneli er formentlig blevet fundet kort fra stedet, hun for svandt (Foto: Politiet i Dresden)

Liget af den 17-årige Anneli, der forsvandt torsdag nord for storbyen Dresden, er blevet fundet kort fra det sted rigmandsdatteren sidst blev set.

Det skriver tyske Bild.

- På nuværende tidspunkt må vi gå ud fra, at den person vi har fundet sent mandag aften, er liget af 17-årige Anneli, siger talsmand fra det lokale politi Thomas Knaup til avisen.

Forsvundet da hun luftede hunden
Anneli blev sidst set torsdag klokken 19.30, da hun forlod sine forældres hus i byen Meissen for at lufte familiens hund.

Da teenager ikke vendte tilbage som forventet slog forældrene alarm og siden har en massiv menneskejagt været i gang i området.

Kort efter blev familiens hund fundet i live i området, imens et krav om 1,2 millioner euro ifølge flere lokale medier blev sendt til familien som krav for at løslade den 17-årige teenager, skriver Bild.

Hundpatruljer og helikoptere har blandt andet deltaget i eftersøgningen af den unge kvinde, mens også familien aktivt har forsøgt at appellere til kidnapperne og berolige deres forsvundne datter.

I en pressemeddelelse udsendt af politiet i Dresden henvendte forældrene sig direkte til Anneli:

- Anneli, vi savner dig. Vi er her for dig, skrev de samtidig med, at gjorde det klart overfor kidnapperne, at de ville gøre, hvad der skulle til for at deres kære datter igen kan komme hjem til dem.

(Politiet i Dresden)
(Politiet i Dresden)

To personer anholdt
Liget af rigmandsdatteren blev fundet efter, at politiet tidligt mandag morgen anholdte to personer fra lokalområdet i forbindelse med sagen.

Der er tale om to mænd på henholdsvis 39 og 61 år. Det var i forbindelse med afhøringen af de to personer, at politiet fik de afgørende oplysninger, der førte til fundet af teenagerens lig.

Naboer til den 61-årige fortæller til Bild, at han var kendt for at have økonomiske problemer.