Kvinde anmelder mistænkeligt forhold: Politiet undersøger haveforening

Politiet efterlyser gerningsmand med tatovering på højre læg

Politiet massivt tilstede ved haveforening. Video: Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Københavns Politi har siden i morges været til stede i en haveforening i Kastrup, hvor de undersøger et mistænkeligt forhold.

Det oplyser politikommissær ved Københavns Politi Bjarke Dalsgaard Madsen til Ekstra Bladet.

- Vi reagerer på en anmeldelse om ulovlig indtrængen fra stedets kvindelige beboer. Da vi ankommer er gerningsmanden undløbet stedet, fortæller Bjarke Dalsgaard Madsen.

Et vidne fortæller til Ekstra Bladet, at der tidligt i morges også var en ambulance tilkaldt til området i Haveforeningen ved Ugandavej.

Politiet kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvad der er foregået i haveforeningen, men oplyser, at de lige nu efterforsker sagen bredt.

- Vi har ikke fået afhørt forurettede endnu, men vi kan konstatere, at der i hvert fald er foregået et voldsforhold, siger Bjarke Dalsgaard Madsen.

Ifølge politiet er husets beboer - en 71-årig kvinde - blevet udsat for flere knytnæveslag i hovedet.

I forbindelse med sagen efterlyser politiet en gerningsmand, der beskrives som mand, dansk af udseende, 35-40 år, ca. 170 cm høj, kraftig muskuløs.

Derudover havde han karseklippet hår, kortklippet fuldskæg og var iført mærke shorts og lys undertrøje. Af særlige kendetegn havde gerningsmanden meget muskuløse ben med en tatovering på højre læg.

I samme omgang søger efterforskerne personer, som kan have oplysninger i sagen.

- Hvis man har oplevet noget, som adskiller sig fra normalbilledet, så vil vi gerne have besked på telefon 114, siger Bjarke Dalsgaard Madsen.