Kvinde anmelder voldtægt på Folkemødet

En 18-årig kvinde fra Jylland har mandag anmeldt, at hun har været udsat for en voldtægt under Folkemødet på Bornholm

En yngre kvinde har anmeldt, at hun har været udsat for en voldtægt natten mellem fredag og lørdag i Allinge på Bornholm.

Det har fået Bornholm Politi til at iværksætte en efterforskning.

Det bekræfter efterforskningsleder Henrik Schou over for Ekstra Bladet.

- Der er tale om en 18-årig kvinde fra Århus-området, der har været til Folkemødet. Hun har anmeldt, at hun er blevet voldtaget i den nordlige del af Allinge i en park, der hedder Danchells Anlæg, oplyser efterforskningslederen til Ekstra Bladet.

Anmeldelsen skete til politiet i Horsens, men da gerningsstedet ligger på Bornholm, er det her, den videre efterforskning sker. Her har Bornholms Politi afspærret et område ved Danchells Anlæg for at sikre eventuelle beviser.

- Vi skal til at sporsøge med gruppe 1 hunde, som er nogle særlige sporehunde. Dem venter vi på kommer med færgen her klokken 10, oplyser Henrik Schou til Ekstra Bladet.

Han oplyser endvidere, at politiet har fundet mulige spor i området, men om det har relation til sagen, ved de endnu ikke. Efterforskningen kompliceres yderligere af det dårlige vejr, der har været på Bornholm i weekenden, ligesom at 114.000 besøgende på Folkemødet også sætter sine spor:

- Der har været mange mennesker og rigtig meget regnvejr fredag og lørdag, så forholdene er ikke optimale i forhold til sporsøgning, fortæller Henrik Schou, der samtidig bekræfter, at de endnu ikke har nogen mistænkte i sagen.

Onsdag eftermiddag oplyser efterforskningslederen til Ekstra Bladet, at de har fundet nogle få spor, som kan være brugbare:

- Hvad det præcist er, holder vi tæt til kroppen lidt endnu af hensyn til den videre efterforskning, oplyser Henrik Schou.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der måske har set episoden. Har man oplysninger, kan man ringe på 114.