Kvinde dræber svane med selfie

Endnu et stakkels dyr har lidt selfie-døden

En svane er død efter en kvindelig bulgarsk turist trak den op på stranden for at tage et billede. (Foto: Privat)
En svane er død efter en kvindelig bulgarsk turist trak den op på stranden for at tage et billede. (Foto: Privat)

Det er ikke mere end et par uger siden, at nyheden om, hvordan en delfin-unge døde af dehydrering, da en stor gruppe mennesker tog den op af vandet for at klappe den og tage billeder med den, gik verden rundt.

Nu har endnu et sagesløst dyr tilsyneladende måttet lade livet for det 'perfekte' billede.

Denne gang gik det ud over en svane, som ifølge Macedonia Online blev slæbt op af vandet af en bulgarsk kvinde, som angiveligt ville tage et billede sammen med den. Efterfølgende blev den store fugl efterladt på stranden, hvor ’blev liggende ubevægelig efter mødet’.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
 

Billeder dokumenterer, hvordan kvinden trækker af sted med svanen, hvorefter hun ifølge det lokale medie tog et billede for så at efterlade den til den visse død.

Macedonia Online har endnu ingen oplysninger om, hvorvidt politiet har forsøgt at finde frem til den bulgarske turist fra billederne.

1 af 2 En svane er død efter en kvindelig bulgarsk turist trak den op på stranden for at tage et billede. (Foto: Privat)
2 af 2 En svane er død efter en kvindelig bulgarsk turist trak den op på stranden for at tage et billede. (Foto: Privat)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere