Kvinde efterlod sine uartige børn i varm bil som lærestreg: Nu skal hun i fængsel

25-årig mor blev mandag idømt 20 års fængsel efter hendes to små børn døde da hun efterlod dem i bilen for at opdrage dem

Cynthia Marie Randolph straffede sine børn ved at lade dem blive udenfor i en varm bil mens hun røg hash, så serier og tog en lang lur. Foto: Courtesy Parker County Sheriff's Office
Cynthia Marie Randolph straffede sine børn ved at lade dem blive udenfor i en varm bil mens hun røg hash, så serier og tog en lang lur. Foto: Courtesy Parker County Sheriff's Office

Cynthia Marie Randolph, en 25-årig mor til to fra Texas, er blevet fundet skyldig i sine to børns, to år gamle Juliet Ramirez og 16 måneder gamle Cavanaugh Ramirez, dødsfald.

Det skriver blandt andre Washington Post.

I retten har den unge mor fortalt, at hun blev vred på sine to små børn, da de legede inde i hendes bil, som holdt parkeret i indkørslen på en varm dag i maj sidste år. Som en lærestreg lod hun dem blive inde i køretøjet og gik selv ind i huset, hvor hun røg marihuana, så reality-tv og til sidst faldt i søvn i to-tre timer. Hun troede, at børnene selv var i stand til at komme ud af bilen.

Da hun vågnede og gik ud for at se til sine børn, var de ikke ved bevidsthed. Kort efter blev de begge erklæret døde.

- Deres liv blev taget fra dem, før de overhovedet havde haft en chance for at begynde på det, lød det mandag fra anklager Abby Placke.

Forklaring smuldrede
Cynthia Marie Randolph har ændret sin forklaring siden den dag, hendes børn blev fundet døde i bilen. Dengang forklarede hun betjentene, at hun havde været i gang med at lægge tøj sammen og se tv, mens børnene havde leget ude i den aflukkede udestue. Efter en halv time gik hun ud for at se til dem, men da var de væk. Hun ledte febrilsk efter dem i en halv time, og fandt dem til sidst inde i sin Honda.

Men efter flere afhøringer hos politiet begyndte den unge kvindes forklaring at smuldre i detaljerne, og til sidst fremlagde hun altså den nye version, som indebar et noget længere tidsforløb, hvor børnene var alene i køretøjet den 26. maj, hvor temperaturerne udenfor ifølge politiet nåede op på 35 grader celsius.

Cynthia Marie Randolph er blevet kendt skyldig i to tilfælde af at have udsat et barn for fare. Begge har udløst en fængselsstraf på tyve år – domme, som skal afsones samtidig.

For under en måned siden døde en baby i en brandvarm bil, da faren havde glemt at sætte ham af i vuggestuen. Tragedien blev først opdaget, da moderen om eftermiddagen skulle hente sønnen.