Kvinde falder over bord fra krydstogtskib

En kvinde har fredag mistet livet, efter hun er faldet over bord fra krydstogtskibet MSC Meraviglia på vej fra Norge til Danmark.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En dansk redningshelikopter måtte fredag i aktion i Skagerak efter en dramatisk ulykke, hvor en kvinde faldt over bord.

Det skriver norske NRK.

En kvinde fra Tyskland på omkring 40 år faldt ned og landede i det 12 grader kolde vand, inden den danske redningshelikopter fandt hende.

- Der blev givet livreddende førstehjælp i helikopteren, og kvinde er nu på Aalborg Universitetshospital, oplyser Frank Thoresen fra det danske forsvar til avisen.

Men senere fredag aften er kvinden blevet erklæret død.

Selv om det var en dansk helikopter, der var i aktion, så fandt ulykken sted i norsk farvand. Derfor har de også haft ansvar for redningsaktionen.

- Vi fik en melding fra et stort krydstogtskib, der havde mistet en person på åben havn, bekræfter Børge Galta fra Hovedredningssentralen Sør-Norge.

MSC Meraviglia er 316 meter langt og er udstyret med pool, tennisbane, biograf, natklub og meget mere. Der er plads til op mod 6000 passagerer, og flere gange om året er der afgang fra København.

Opdateres ...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere