Kvinde fundet død i lejlighed: Politiet efterforsker familiedrab

En kvinde er natten til tirsdag blevet dræbt i en lejlighed i Lyngby. Tre mænd er anholdt, og den ene er sigtet for manddrab

- Politiet blev kaldt ud til Rævehøjparken i Lyngby klokken 01.25 i nat, hvor man fandt den hårdt sårede kvinde i et værelse. Der blev straks iværksat førstehjælp, men kvindens liv stod ikke til at redde, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Ved du noget om sagen, eller har du set noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

En person blev natten til tirsdag klokken 01.25 fundet død under mystiske omstændigheder i Rævehøjparken i Lyngby.

Og nu bekræfter politiet, at de mener, at der er tale om manddrab. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Politiet blev kaldt ud til Rævehøjparken i Lyngby klokken 01.25 i nat, hvor man fandt den hårdt sårede kvinde i et værelse. Der blev straks iværksat førstehjælp, men kvindens liv stod ikke til at redde, lyder det.

Se mere video på localeyes.dk

Samtidig oplyser politiet, at de har anholdt tre mænd på 30 år, 21 år og 19 år.

- Alle de anholdte har en familiemæssig relation til den afdøde kvinde. Den ene, den 30-årige mand, vil blive sigtet for manddrab, skriver politiet.

I øjeblikket arbejder politiets teknikere på stedet for at sikre spor, mens politiets efterforskere undersøger sagen nærmere.

Det er fortsat uklart, hvordan den 58-årige kvinde er blevet dræbt, ligesom et motiv heller ikke er slået fast endnu.

Politiet oplyser dog, at de efterforsker sagen som et familiedrab. Der ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt

Når Casper Eberhardt Hansen gør rent efter lig, er han iført beskyttelsesdragt, handsker og iltmaske. Både pga. lugt og bakterier. Foto: Linda Johansen Tæt på Dødens rengøringshold: De gør rent efter lig og brand

Ved du noget om sagen, eller har du set noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk