Kvinde fyrede peberspray i ansigtet på ekspedient i Elgiganten

En ekspedient i Elgiganten i Aalborg greb en butikstyv på fersk gerning og blev overfaldet med peberspray

Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen
Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Opdateret 13:25: Tidligere lød meldingen fra Nordjyllands politi, at der var tale om en vagt, som var blevet overfaldet med peberspray, men anklageren præciserer nu, at der var tale om en ekspedient.

Fredag aften blev en årvågen ekspedient i Elgiganten i City Syd i Aalborg mistænksom, da en 24-årig kvinde bukkede sig ned mellem to hyldesystemer i forretningen.

Ganske rigtigt viste kvinden sig at være i færd med at stjæle en iPhone, som hun hurtigt lagde fra sig, da ekspedienten tilkaldte en vagt. De bad den 24-årige kvinde om at følge med dem, hvorefter hun pludselig angreb ekspedienten med peberspray i ansigtet. Det oplyser anklager Søren Riis Andersen fra Nordjyllands politi til Ekstra Bladet.

Fængslet og sigtet for grov vold
Det lykkedes efterfølgende at tilbageholde kvinden, som blev hentet af politiet. Kvinden er nu blevet varetægtsfængslet frem til 3. januar 2020.

- Retten vurderede, at forholdet var så groft, at hun skulle varetægtsfængsles, siger anklager Søren Riis Andersen til Ekstra Bladet.

Kvinden var også bevæbnet med en lommekniv. Hun er sigtet for grov vold og erkender at have brugt peberspray, men har kæret fængslingskendelsen.

Ekspedienten fik skyllet sine øjne, men kom ikke yderligere til skade som følge af overfaldet.

Kvinden var desuden iført en jakke af mærket Peak Performance, hvor prismærket ikke var pillet af. Derfor mistænkes kvinden også for at have stjålet den, oplyser politiet.

Ekstra Bladet har søndag været i kontakt med direktør for Elgiganten, Peder Stedal. Han oplyser, at kæden ikke ønsker at kommentere på sagen.