Kvinde i Porsche kørte 12-årig pige ned: Nu er der nyt i sagen

Der er nu anholdt en kvinde i sagen, hvor en pige blev kørt ned, og bilisten flygtede fra stedet

Den 12-årige pige brækkede benet og fik hjernerystelse ved ulykken, hvor bilisten stak af med en mand. Foto: Olivia Loftlund
Den 12-årige pige brækkede benet og fik hjernerystelse ved ulykken, hvor bilisten stak af med en mand. Foto: Olivia Loftlund

I en rød Porsche kørte en kvindelige bilist direkte ind i en 12-årig pige, som blev slynget op på ruden og derefter ned på asfalten.

Øjenvidner til ulykken som skete i januar har fortalt, at en kvinde steg ud af en Porsche Boxster med et lille dyr i armene og var meget chokeret. Hun blev dog trøstet af en mandelig bilist, som derefter hjalp hende med at flygte fra åstedet.

Her godt fire måneder efter ulykken, har politiet nu anholdt og sigtet en kvinde for ulykken. Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi.

- Politiet mener at have fundet frem til den rigtige kvinde, og hun er nu sigtet i sagen, siger Charlotte Tornquist, der er presseansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi til Sjællandske.

Fik hjernerystelse
Den 12-årige pige fik svære skader som følge af ulykken, hvor hun brækkede benet og fik en hjernerystelse. Ulykken skete klokken 14.55 i krydset Elverdamsvej/Hornsherredvej i Bilstris ved Kirke Hyllinge.

Flugtbilen var en sort VW Golf, formentlig på tyske plader. Politiet har dog ikke anholdt nogen i den forbindelse. Martin Bjerregaard, der er pressetalsmand Midt- og Vestsjællands politi, sagde dengang til Ekstra Bladet om uheldet:

- Vidner siger, at de har set den køre sammen med den sorte Golf hen mod uheldsstedet, før uheldet skete. Som vidnet sagde, vakte den opsigt, både på grund af Porschen, mens også Porschens og forfølgerbilens hastighed i forhold til vedkommendes egen hastighed, og at vidnet så ganske kort efter så den meget karakteristiske bil impliceret i et uheld, siger Martin Bjerregaard.

Se også: Porsche påkørte 12-årig: Vakte opsigt før ulykke

Derfor flygtede de
I samme ombæring gisnede pressetalsmanden om det mulige motiv for bilistens flugt fra gerningsstedet.

- Måske fordi man har et eller andet, man vil skjule. Måske bare noget banalt som, at man ikke har et kørekort, eller bilen er stjålet. Så er det også en alvorlig sag i sig selv, men nu er det i hvert fald blevet til en alvorlig sag, når man kører en ned og efterlader hende i hjælpeløs tilstand, siger han.

Politiet leder stadig føreren af den sorte VW Golf.

Han beskrives som værende 40-45 år gammel, lyshåret og lys i huden. Han er ifølge politiets beskrivelse tyndhåret og var iført sort bomberjakke.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Midt- og Vestsjællands politi om anholdelsen, men dette har ikke været muligt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere