Kvinde myrdet: Jeg hørte skænderi natten før drabet

Naboen til den 30-årige mor til tre hørte natten til onsdag et skænderi i den ejendom, hvor kvinden senere blev fundet knivdræbt

Kim Christiansen er nabo til gerningsstedet. Han hørte skænderi aftenen før (Foto: Per Rasmussen)
Kim Christiansen er nabo til gerningsstedet. Han hørte skænderi aftenen før (Foto: Per Rasmussen)

En 30-årig kvinde blev onsdag fundet knivdræbt i en villa i Nakskov.

Drabet skulle angiveligt være sket efter den 30-årige kvinde fortalte sin tidligere samlever, en 34-årig mand, at hun gennem en længere årrække havde været ham utro.

Natten forinden tragedien havde der været et større skænderi parret imellem. Det fortæller vidnet Kim Christensen, der onsdag nat befandt sig i området nær parrets hus.

Politiet arbejdede på drabsstedet hele onsdagen med tekniske undersøgelser. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 16. apr. 2015 - kl. 12:58 34-årig fængslet: Derfor blev mor til tre knivdræbt

- Jeg hørte dem skændes aftenen før. Men ellers har jeg kun godt at sige om den familie, siger Kim Christensen til Ekstra Bladet.

Lige som alle andre i Nakskov, er han dybt berørt af nyheden om onsdagens ufattelige knivdrab.

Han er murer og har sat flere ejendomme i stand i den gade, hvor familien bor.

Selv bor han ikke langt fra fra stedet, hvor dramaet udspillede sig om formiddagen, efter at børnene var taget i skole.

- Børnene legede tit ude på gaden. Og jeg havde talt med ham (familiefaren - red.) om at pudse hans facade op, ligesom jeg gjorde for naboen. Både han og konen spurgte tit, om jeg ville have en øl eller en vand, når vi mødtes, fortæller Kim Christensen til Ekstra Bladet.

Hentede børnene efter drab
I går kom det frem i retten, at den 34-årige dræbte sin tidligere samlever med flere knivstik i brystet.

Den 34-årige mand stod med en Global køkkenkniv, da han var i færd med at skære en bolle over til morgenmad, mens kvinden angiveligt fortalte ham, at hun havde været ham utro i flere år.

Den 30-årige kvinde var mor til en drenge og to pige (Foto: Per Pasmussen)
Den 30-årige kvinde var mor til en drenge og to pige (Foto: Per Pasmussen)
 

- Det må jo være mig, for der var ikke andre i huset, har den 34-årige sagt til politiet ifølge en afhøringsrapport, som blev læst højt ved et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster i går.

Politiet arbejdede på drabsstedet hele onsdagen med tekniske undersøgelser. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 16. apr. 2015 - kl. 10:45 Skoleleder: Den dræbte var mor til tre af vores børn

Bare tre uger forinden var den knivdræbte kvinde gået fra den nu sigtede, efter de to havde været i forholdet sammen igennem 16 år, hvorigennem parret har tre børn på mellem 6 og 12 år.

Efter drabet hentede han børnene i den lokale skole og kørte dem til sin mor, hvorefter han meldte sig selv til politiet.

Sorgplan i brug igen
Tragedien ripper op i et endnu åbent sår i byen.

I januar mistede fire børn og en voksen mand livet i en voldsom brand i byen, der fik byen til at gå kollektivt i sort og skabte store udfordringer for især byens skoler og fritidsinstitutioner, hvor flere af de omkomne børn fra branden kom.

Ved den lejlighed blev kommunens sorgplan ulykkeligvis testet.

En plan man i forbindelse med den nyeste tragedie i byen igen gør brug af, for at takle de unges konfrontation med døden.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere