Kvinde skubbede tilfældig femårig pige ud foran tog

En kvinde er tiltalt for mordforsøg, efter hun smed en blot fem år gammel pige ned på togskinnerne på en letbanestation i New Jersey, USA

Autumn Matacchiera har lidt af psykiske sygdomme i 6 år. Hun skubbede en lille pige ud foran et tog i New Jersey. Foto: Burlington Politi.
Autumn Matacchiera har lidt af psykiske sygdomme i 6 år. Hun skubbede en lille pige ud foran et tog i New Jersey. Foto: Burlington Politi.

Et sandt drama udspillede sig fredag aften i New Jersey, USA. Den 20-årige Autumn Matacchiera kastede en blot fem år gammel pige ud på togskinnerne på en letbanestation. Politifolk nåede at stoppe toget og den 20-årig kvinde er nu tiltalt for mordforsøg på den lille pige. Det skriver nj.com.

En buschauffør havde kort før kl. 20.30 meddelt politiet, at en kvinde opførte sig mistænktsomt i området omkring Burlington Light Rail Station i USA.

Betjente bragte tog til standsning inden det var for sent
En lille pige på fem år befandt sig samtidigt på letbanestationen, hvor kvinden var. Efter buschaufførens opkald til politiet, ankom betjentene til stationen. Så snart kvinden så betjentene, greb hun fat i den lille pige og smed hende ned på skinnerne, mens et tog var ved at køre mod stationen. Autumn Matacchiera var sammen med sin moder og moderens kæreste, da hændelsen skete.

Politibetjentene hoppede derefter ned på skinnerne og signalerede til toget, at det skulle stoppe. Heldigvis nåede betjentene at bringe toget til standsning, mens den lille pige blev reddet op fra skinnerne.

Betjentene anholdte Autumn Matacchiera og bragte hende til mentalundersøgelse på Lourdes Medical Center.

Den lille pige blev bragt på hospitalet. Hun blev her behandlet for en flænge i hovedet og blå mærker på kroppen. Hun blev udskrevet samme aften.

Syg i mange år
Autumn Matacchieras mor, Laura Matacchiera, fortæller til det lokale medie nj.com, at hendes datter har en lang historie af psykiske lidelser, men aldrig har gjort skade på nogen før. Samtidigt er forældrene til den 20-årige kvinde glade for, at deres egen datter er uskadt.

- Vi, som forældre, er taknemmelige for, at hun er okay, siger Laura Matacchiera til NJ Advance Media.

Moderen tilføjer, at deres datter ikke er kriminel, men at hendes mentale tilstand er et problem, de længe har kendt til. Hun fortæller, at datteren har været 'inde og ude' af mentalinstitutioner i seks år.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere