Kvinde stukket ned: Ekskæreste sigtet for drabsforsøg

42-årig kvinde meldes fredag morgen udenfor livsfare efter knivoverfald i Aalborg

En 38-årig mand er blevet sigtet for at ville stikke sin 42-årige ekskæreste ihjel.

Knivoverfaldet skete torsdag eftermiddag kl. 14.41 på en parkeringsplads på Sølystvej i Aalborg.

- Vi har sigtet ham for forsøg på manddrab, og han fremstilles i grundlovsforhør kl. 12.00, oplyser efterforskningsleder Lars Nørskov fra Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Kvinden blev stukket i ryggen og var ifølge politiet i livsfare, men fredag morgen oplyser Aalborg Universitetshospital, at hendes tilstand er stabil.

- Den seneste melding er, at hun er udenfor livsfare, siger Lars Nørskov.

Anklagemyndigheden vil anmode retten om lukkede døre under grundlovsforhøret, og politiet ønsker derfor ikke at oplyse, hvad den sigtede og den 42-årige kvinde har forklaret.

Politiets teknikere har efter overfaldet undersøgt området omkring p-pladsen. (Foto: Jan Pedersen) 112 Kvinde knivstukket i ryggen på p-plads: Mand anholdt

Ifølge politiet var den 38-årige ekskæreste påvirket, da han kort efter knivoverfaldet blev anholdt uden dramatik nær gerningsstedet.

Efterforskningslederen ønsker ikke at udtale sig om motivet bag overfaldet, men en kilde tæt på de 42-årige kvinde fortæller til Ekstra Bladet, at ekskæresten tidligere har været truende overfor kvinden.

- Han har flere gange sagt, at han ikke vil leve uden hende, og at hun aldrig bliver fri for ham. I deres forhold var han truende, især når han drak, fortæller kvinden, som ønsker at være anonym af hensyn til sin egen sikkerhed.

Ifølge den 42-årige kvindes veninde har den 38-årige mand også flere gange ventet på kvinden ved hendes arbejde.

- Hun gik for nylig fra ham. Bl.a. på grund af hans alkoholmisbrug og utrygheden.Deres forhold har kørt op og ned i et stykke tid, og han har haft en del problemer med at styre sit temperament, fortæller hun.

Den 42-årige kvinde har tre børn. Den sigtede er ikke far til nogen af børnene.

Grundlovsforhøret foregår ved retten i Aalborg.