Kvinde uden for livsfare efter drabsforsøg

En 62-årig mand nægter sig skyldig i drabsforsøget, hvor kvinden blev stukket med en knivlignende genstand samt et ukendt stump våben

Ved du noget, så hører vi gerne fra dig - tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En 47-årig kvinde har siden nytårsnat svævet mellem liv og død efter at have været udsat for et aldeles groft og voldsomt overfaldt i sit eget hjem. Men kvindens tilstand er nu stabil, det oplyser Gunnar Nørager fra Københavns Politi.

- Vi har stadig ikke kunne tale med hende, men det er lykkedes lægerne at få hende stabil, siger den centrale efterforskningsleder.

Det var politiet, der tidligt nytårsdag reagerede på et alarmopkald om tumult i en lejlighed i Københavns Sydhavn.

Her fandt man kvinden slemt forslået og bevidstløs.

Se også: Mand anholdt for drabsforsøg: Kvinde svæver mellem liv og død

- Der er både benyttet et knivlignende våben samt en stump genstand til overfaldet, som vi endnu ikke ved hvad er,  fortæller Gunnar Nørager, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Ifølge politiet fandt overfaldet sted mellem klokken 04.00 og 06.00 om morgenen 1. januar. Politiet kunne kort efter anholde den 62-årige, som i går blev varetægtsfængslet i 27 dage sigtet for drabsforsøg.

Den anholdte er tidligere kendt af politiet, men kun for små forseelser.

Politiet kan endnu ikke klarlægge relationen i mellem den anholdte og den 47-årige kvinde, men oplyser, at det voldsomme overfald ikke var tilfældigt. 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere