Kvinde voldtaget til fest

Natten til lørdag blev en 20-årig kvinde voldtaget under en privatfest i Hedehusene

Har du set noget, eller var du til fest? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller  send en mail til 1224@eb.dk

En 20-årig kvinde deltog natten til lørdag i en privatfest, hvor hun under et toiletbesøg blev voldtaget af en ca. 25-årig mand. Manden var fulgt efter hende ind på toilettet, hvor han fysisk tvang hende til sex. Herefter forlod han stedet. Kvinden anmeldte voldtægten til politiet 03.09 fredag nat.

Festen blev afholdt i Hedehusene i Roskilde. Politiet har meget få oplysninger i sagen og har derfor brug for hjælp fra offentligheden. Hvis nogen har set noget eller deltaget i festen, vil politiet meget gerne høre fra dem.

- Vi håber på, at der er nogen, som kan komme med et bud på, hvem den her person kan være, siger kommunikationsansvarlig fra Midt- og Vestsjællands politi, Carsten Andersen.

Han oplyser yderligere, at politiet ikke ved, om overfaldsmanden var inviteret til festen eller om han har sneget sig ind.

Overfaldsmanden beskrives som:

Mand, mørk i huden, udlænding (talte ikke dansk), ca. 25 år, 175 – 180 cm høj, alm. til slank af bygning, mørkt hår, der kort i siderne, men længere i toppen af hovedet. Intet om øjenfarve. Korte skægstubbe på halsen op med hagen og foran ørene. Han bar en hvid T-shirt med grå tekst på foran, blå cowboybukser, lyse pæne sko.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der kan hjælpe med at identificere manden ring 114.

Har du set noget, eller var du til fest? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller  send en mail til 1224@eb.dk

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere