Læge slået ihjel: Politiet vil have flere henvendelser om drab

Der er endnu ikke fundet konkrete beviser i efterforskningen af sagen om drabet på en 58-årig kvinde i Tisvildeleje

Politiet vil meget gerne modtage detaljer om afdødes liv og færden i tiden op til drabet. Foto: Linda Johansen
Politiet vil meget gerne modtage detaljer om afdødes liv og færden i tiden op til drabet. Foto: Linda Johansen

Politiet er stadig i gang med en 'bred undersøgelse' af drabet på en 58-årig kvinde i Tisvildeleje, som blev fundet død i sit hjem natten til tirsdag.

Det fortæller efterforskningsleder Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi torsdag til Ekstra Bladet.

Kvinden, der var læge, boede alene i sit 94 kvadratmeter store hus på Aspevej og døde ifølge politiet efter at være blevet udsat for stump vold med en ukendt genstand.

Ifølge Henrik Gunst er der endnu ikke fundet nogen konkrete spor i efterforskningen.

– Vi lægger os ikke fast på nogen retning, siger han.

Politiet har dog fået masser af henvendelser fra offentligheden, som alle bliver undersøgt, og Henrik Gunst opfordrer alle, der kan ligge inde med selv de mindste detaljer om afdøde, til at henvende sig.

– Vi får hele tiden henvendelser fra folk, og det er vi rigtig glade for. De bliver alle sammen undersøgt minutiøst.

Han forklarer, at området med grusveje, som huset ligger i, er et forholdsvist lukket område.

Skal kende offers færden
– Hvis man i dagene, eller måske ugerne, op til forbrydelsen har været opmærksom på fremmede biler, vil vi gerne vide det. Har der været fremmede mennesker? Afdøde boede jo alene.

- Så har man set nogle mænd, kvinder, gæster, et eller andet, på hendes bopæl. Har man set hende gå en tur, hvor hun har holdt en mand i hånden, hvad ved jeg. Alt har interesse, så vi kan få klarlagt hendes færden og hendes liv. Så folk skal i hvert fald ikke tøve med at ringe eller skrive til os, siger Henrik Gunst.

De tekniske undersøgelser på gerningsstedet er torsdag eftermiddag endnu ikke afsluttet. Derfor kan Henrik Gunst heller ikke svare på, om der er fundet spor i form af DNA eller andre tekniske beviser.

– Det kan jeg ikke sige noget om, før vi er færdige på gerningsstedet. Vi er ikke deroppe lige nu rent fysisk, men vi er ikke færdige, siger han.

Anmeldelsen om sagen indløb klokken 3.14 natten til tirsdag fra en 'familierelation.' Politiet mener, at forbrydelsen er sket cirka en halv time forinden.

Efterforskningen arbejder stadig ud fra flere forskellige teorier, og Henrik Gunst vil ikke oplyse, om der er stjålet penge eller værdigenstande fra huset.

Se også: Kvinde tævet ihjel - politiet søger vidner

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere