Læge tilstår: Bedøvede kvinder med sovemedicin og voldtog dem

Erkender 'drugrape'. Puttede medicin i cocktails. Varetægtsfængslet i 13 dage

En yngre læge erkendte i dag i Københavns dommervagt, at han har voldtaget to kvinder i sin lejlighed, efter at han har bedøvet dem med sovemedicin.

- Jeg har hørt om andre, der har gjort noget lignende, sagde lægen i retten.

Lægen blev efter sin forklaring varetægtsfængslet i 13 dage.

Han sigtes for 'drugrape' ved at have hensat kvinderne i en tilstand, hvor de var ude af stand til at modsætte sig handlingen.

Ifølge sigtelsen skete den første voldtægt den 27. marts mellem klokken 20 om aftenen og næste morgen klokken 07, hvor han voldtog en kvindelig date tre gange i løbet af natten. De var mødtes på Café Norden og endte senere i hans lejlighed, hvor de drak cocktails.

- Vi skulle have sex
- Det var min opfattelse, at vi skulle have sex. Jeg puttede noget sovemedicin i hendes drinks. Jeg tænkte ikke klart og havde det dårligt, forklarede lægen i dommervagten.

Kvinden blev sløv af medicinen og herefter havde han samleje med hende tre gange i sengen. Næste morgen sagde han til kvinden, at han skulle på arbejde, hvorefter hun forlod lejligheden.

Ifølge sigtelsen skete den næste drugrape den 29. april midt på natten. Lægen fortalte i dommervagten, at han havde mødt kvinden, der sad på en trappe. Hun var påvirket og gik med til hans lejlighed, hvor han gav hende sovemedicin, som han havde ordineret til sig selv.

Brugte ikke kondom
Kvinden blev sløv og kom med ind i sengen, hvor han havde samleje med hende uden kondom. Hun var ikke i stand til at modsætte sig, erkendte lægen i dommervagten. Kvinden blev i hans lejlighed til næste morgen, hvor han fortalte hende, at de havde haft sex.

De to kvinder har forklaret stort set det samme som lægen, men efter hans tilståelse var det ikke nødvendigt for anklager Louise Nielsen, at dokumentere kvindernes forklaringer i retten.

Lægen er omfattet af navneforbud, så der kan ikke oplyses nærmere om hans personlige forhold.