Levakovic-medlem i retten: Slap med bøde

fik 10.000 kr i bøde for et forsøg på tricktyveri samt for at køre bil uden kørekort

Der er langt fra første gang, han har siddet på anklagebænken, men denne gang slap det 25-årige medlem af den berygtede Levakovic-klan billigt fra mødet med Byretten, der endte med at idømme han en bøde på 10.000 kr.

Det skete ved Københavns Byret i går, hvor han var tiltalt for en række forbrydelser.

Det bekræfter klanmedlemmets advokat, Jesper Storm Thygesen, overfor Ekstra Bladet.

- Han blev kendt skyldig for et forsøg på tricktyveri samt kørsel uden førerret, oplyser advokaten.

Konkret var den 25-årige tiltalt for tre tricktyverier, hvor ofrene vær ældre kvinder. Den 25-årige har nægtet sig skyldig.

Se også: Trusler og tyverier: Levakovic-medlem atter i retten

Ud over de tre tricktyverier var Levakovic-medlemmet desuden tiltalt for i juli 2017 at have truet en fængselsbetjent, som han tilfældigt stødte på i Elgiganten i Fields på Amager.

Ifølge anklageskriftet truede den 25-årige med ordene 'kan du huske mig', 'Levakovic', 'du er heldig, du har din kone og di barn med, eller havde jeg sprættet dig op.'

Anklageskriftets sidste punkt handler om, at den 25-årige skal have unddraget sine to børn fra deres mors forældremyndighede og holdt dem skjult i to dage indtil politiet fandt dem.

Alle disse punkter blev den 25-årige frikendt for. Han blev kun dømt for et forsøg på tricktyveri, samt den nævnte færdselsforseelse.

Se også: Det store stamtræ: Så kriminel er sigøjnerfamilien

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere