Levakovic straffet: Angreb lægesekretær

Diana Petrovic, søster til sigøjnerbossen Gimi Levakovic, blev tirsdag eftermiddag idømt 14 dages betinget fængsel for at have spyttet en lægesekretær i ansigtet

Diana Petrovic' og resten af familien Levakovic blev gået efter i sømmene i TV 2-dokumentaren  ’Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie’. Foto: TV 2
Diana Petrovic' og resten af familien Levakovic blev gået efter i sømmene i TV 2-dokumentaren ’Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie’. Foto: TV 2

Kriminalitet løber i familien Levakovic, og Gimi Levakovic' søster, Diana Petrovic er ingen undtagelse.

Petrovic, der går under tilnavnet 'Tricktyvenes dronning', har en lang række domme for tyveri, og nu er hun også dømt for vold.

Tirsdag eftermiddag blev hun idømt 14 dages betinget fængsel for at have spyttet en lægesekretær i ansigtet.

Den 15. november sidste år havde Diana Petrovic haft en ophedet diskussion med sin læge, der førte til en episode. Petrovic var utilfreds med den mængde smertestillende medicin, lægen ville udskrive til hende, og det fik bølgerne til at gå så højt på lægens kontor, at sekretæren brød ind.

Efter konsultationen spyttede hun lægesekretæren i ansigtet på vej ud fra praksissen. En situation, som sekretæren i retten beskrev som 'ubehagelig og overraskende'.

Petrovic forklarede i retten, at hun skulle have hostet nær lægesekretæren, og at der i den forbindelse kunne være fulgt slim eller snot med op. Men hun afviste, at hun havde spyttet lægesekretæren i ansigtet med vilje.

Den opfattelse delte de to indkaldte vidner dog ikke. De mente begge, at Petrovic var stoppet op, da hun gik forbi lægesekretæren og med fuldt overlæg havde spyttet hende i ansigtet.

Her flygter Diana Petrovic efter sit seneste tricktyveri i Brønshøj 23. juli i år. Et vidne fotograferede hende med sin mobiltelefon. Privatfoto Krimi Trængte ind hos 90-årig: Her flygter 'Tricktyvenes Dronning'

Accepterede dommen
Mens hun ventede på domsafsigelsen, vendte Petrovic sig mod tilhørerrækkerne og henvendte sig til lægesekretæren, der var til stede i retten efter at have vidnet.

- Jeg har aldrig været uvenner med dig, sagde hun, inden anklageren afbrød hende og gjorde opmærksom på, at hun ikke måtte tale med vidnerne.

Selv om Diana Petrovic erklærede sig uskyldig, blev hun idømt 14 dages betinget fængsel. Hun accepterede dommen på stedet uden at anke den.

Under domsafsigelsen lagde dommeren vægt på, at Petrovic godt nok havde en lang straffeattest, men at det var første gang, hun blev dømt for at overtræde voldsparagaraffen.

Tæt på Det store stamtræ: Så kriminel er sigøjnerfamilien