Lig af 4-årig dreng fundet i bagagerum: Bortfører anholdt

Efter en intens menneskejagt har tysk politi nu anholdt den mand, man mener kidnappede 4-årigt flygtningebarn. Det 4-årige barn er dødt, oplyser politiet

Politiet i Berlin offentliggjorde onsdag disse nye overvågningsbilleder af den fireårige og hans bortfører. Nu er Mohamed fundet død, mens bortføreren er anholdt. (Video: Berlin Polizei)

Politiet i Berlin offentliggjorde i går helt nye billeder af den mand, der for knap en måned siden bortførte det 4-årige flygtningebarn Mohamed fra en legeplads nær et flygtningecenter i Berlin.

Mohameds mor befandt sig kortvarigt inde på centret, men da hun kom ud igen, var den 4-årige dreng væk.

 

Kort tid efter viste det sig, at den lille dreng var blevet bortført af en ukendt hvid mand og en menneskejagt på at finde gerningsmanden og den 4-årige dreng blev indledt.

Det tyske politi oplyser nu, at gerningsmanden er anholdt, mens man har fundet liget af den 4-årige dreng i den 32-årige kidnappers baggagerum. Det skriver tyske Bild.

Ifølge avisens kilder har den 32-årige kidnapper erkendt drabet overfor tysk politi.

Forsvundet en måned
Mohamed Januzi forsvandt omkring klokken 13.40 den 1 oktober i år.  Han var iført jeans, en rød trøje og hvide sko.

Hans mor tabte ham af syne ved en legeplads ud for indregistreringskontoret for flygtninge, Landesamt für Gesundheit und Soziales, i Berlin-bydelen Moabit.

Dusør udlovet
Ifølge tyske medier var moderen inde på kontoret, da Mohamed forsvandt. Der er foreløbig ingen oplysninger om, hvordan den lille dreng kunne forsvinde fra sin mor og søskende

Ifølge Ekstra Bladets reporter, der tidligere har været på stedet, var der dog et sandt kaos udenfor indregistreringskontoret.

 

Anklagemyndigheden udlovede efterfølgende en dusør på 10.000 euro til vidner, som kunne give vigtige spor, der kunne lede til manden - og drengen. Pengene kom fra to privatpersoner, der hver donerede 5000 Euro.

Siden i går har politiet modtaget mere end 300 henvendelser, og det skulle angiveligt være på baggrund af disse, at politiet har pågrebet manden.