Lig fundet efter brand

Efter brand i bygning i Padborg, er der nu fundet et lig, skriver politiet i en pressemeddelelse

Her er hvad vi ved om sagen. Video/redigering: Presse-fotos.dk/Signe Skov.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Fredag aften er et lig fundet efter brand i Padborg.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

'Politiet fandt fredag aften et lig i bygningen. Der skal efterfølgende holdes ligsyn for at afklare dødsårsagen, ligesom afdøde også skal identificeres og de pårørende underrettes. Syd- og Sønderjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår dette vil ske,' lyder det i pressemeddelelsen.

'Brandstedet er fortsat afspærret og vil fremadrettet blive bevogtet af politi bistået af Hjemmeværnet. Som følge af hændelsen vil Industrivej og Toldbodvej fortsat være afspærret natten igennem og ventes også at være afspærret langt op ad lørdagen.'

Fredag udbrød der brand i en spillehal på Industrivej 5 i Padborg. Branden er slukket.

112 Spillehal i Padborg i ruiner efter eksplosionsagtig brand

Presseansvarlig for Syd- og Sønderjyllands Politi, Mads Dollerup-Scheibel, siger til Ekstra Bladet, at der var store udfordringer forbundet med at få liget ud af bygningen.

- Grunden til, at liget først er blevet bjerget nu, er, at den kraftige brand gjorde, at bygningen risikerede at styrte sammen. Derfor skulle man først finde ud af hvordan man kunne komme ind uden risiko for redningsmandskabet, siger han.