Lige nu: Lastbil væltet: Motorvej afspærret i flere timer

Midtjysk Motorvej er spærret i retningen mod Herning mellem frakørsel 13 Arnborg og motorvejskryds Herning Syd er spærret frem til klokken 16

Der har været et trafikuheld på Midtjysk Motorvej.

Det skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Det er tale om en lastbil, der er væltet, og motorvejen er derfor spærret i retningen mod Herning mellem frakørsel 13 Arnborg og motorvejskryds Herning.

Politi og redningsmandskab er på vej.

I første omgang valgte man at åbne et spor, men kort tid efter blev sporet igen afspærret.

Til Ekstra Bladet fortæller Midt- og Vestjyllands Politi, at lastbilchaufføren er kommet lettere til skade under ulykken.

- Vi fik anmeldelsen 13.01 om en færdselsuheld på Midtjysk Motorvej nord for afkørsel 13. Vi har sendt vores patruljer derud, og meldingen derudefra lyder, at lastbilchaufføren lige nu bliver tilset og er lettere tilskadekommen. Han bliver kørt til tjek, siger vagtchef Allan Riis til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet kom lastbilen kørende på Midtjysk Motorvej i sydgående retning, da han mistede herredømmet over bilen og havnede på den selvsamme motorvej i nordgående retning.

- Chaufføren har mistet herredømmet over bilen og er på en eller anden måde kørt igennem autoværnet i midten og er havnet i den anden side af motorvejen. Han har fortalt, at han har hørt et højt brag, og at han derefter på en eller anden måde havner i grøften i den anden side af motorvejen.

- Der har også været en personbil involveret. Hvordan ved vi endnu ikke. Men ingen af personerne i personbilen er kommet til skade.

Motorvej spærret
Ulykken skaber ifølge vagtchefen en del trafikale udfordringer på Midtjysk Motorvej lige nu. 

- Der ligger lige nu en lastbil med anhænger på siden, som er væltet. Styrehuset ligger i grøften og anhængeren ligger i nødsporet og i første vognbane. Derudover ligger der træpaller rundt om lastbilen.

Allan Riis forventer, at motorvejen vil være spærret i flere timer endnu.

- Det giver en del trafikale problemer. For motorvejen er lukket. Der skal en stor kran frem, som skal rydde op. Vi sender derfor folk til omkørsel via afkørsel 39. Det er et større oprydningsarbejde, og det kommer i hvert fald til at tage flere timer endnu.