Lige nu: Politi blander sig i rap-koncert

Uro på Spillestedet Stengade under koncert med rapgruppen DC

Ved du noget? Har du billeder? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Et større antal betjente er lørdag aften ankommet til spillestedet Stengade på Nørrebro, efter at Københavns Politi har fået anmeldelse om uro på stedet under en koncert med rapgruppen DC.

Det fortæller den centrale vagtleder Lars Vesterwheel til Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at vi er derude. Men jeg kan ikke sige så meget mere om, hvad der foregår. Betjentene er sikkert ved at skabe sig et overblik. Foreløbig har jeg ikke fået tilbagemeldinger, siger Lars Vesterwheel, som fik anmeldelsen klokken 21.20.

Ekstra Bladet har været i dialog med et vidne, som fortæller om massiv tilstedeværelse af politi.

- Der blev kastet med flasker udenfor spillestedet. Det virkede som om, der var en gruppe, der var sure på nogle af artisterne på stedet og ville ind til dem siger vidnet og uddyber:

- Netop som vi overvejede at gå ind kom flere betjente til stedet. Vi er trukket væk nu, og ved ikke hvad der sker, siger personen hvis identitet er Ekstra Bladet bekendt.

Klokken 22.15 melder Københavns Politi, at der igen er styr på sagerne. Der var ikke behov for det store på stedet, forklarer vagtchefen.

- Der er ikke sket noget særligt. Man kan kalde det optræk til uro. Det har vi været ude og snakke med de unge mennesker om. Der er ro på igen derude, siger Lars Vesterwheel til Ekstra Bladet.

Dørene ind til koncerten med rapgruppen åbnede klokken 20.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere