Liget er nu frigivet - politiet jagter fortsat morder

Fortsætter jagt på gerningsmand, der skød 42-årig i Veddinge Bakker forrige lørdag aften

Jørgen Lund (th) sammen med bokseren Patrick Nielsen.
Jørgen Lund døde efter, at han var blevet svært kvæstet af skud.
Foto: Privatfoto
Jørgen Lund (th) sammen med bokseren Patrick Nielsen. Jørgen Lund døde efter, at han var blevet svært kvæstet af skud. Foto: Privatfoto

Politiet har nu frigivet dræbte Jørgen Lunds lig - det fortæller hans ekskone, Trine Østergaard.

Hun har også påtaget det triste job med at ordne begravelsen. Og til Ekstra Bladet fortæller hun, at begravelsen finder sted på fredag kl. 11 i Lumsås kirke.

Hos politiet vil man foreløbigt ikke uddybe efterforskningen i sagen. Men pressemedarbejder, Martin Bjerregaard, fortæller:

- Vi jagter fortsat gerningsmanden, hvor efterforskningen stadig er bred, fortæller han.

42-årige Jørgen Lund blev fatalt kvæstet af skud i et sommerhus i Veddinge Bakker, Nordvestsjælland, om aftenen lørdag 14. januar.

Dagen efter blev den svært kvæstede mand fundet af en kvinde, der skulle besøge den 42-årige.

Linse Kesslers gode ven Jørgen Lund blev skudt - i følge flere personer - gennem et vindue til det sommerhus, han havde lejet siden efteråret. Politiet jager den eller de ukendte gerningsmænd. Privatfoto. Krimi Snigmorder kan stå bag: Linses ven Jørgen blev myrdet i sommerhus

Med helikopter blev han fragtet til sygehuset, hvor han mandag formiddag blev erklæret død.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvordan Jørgen Lund blev dræbt af skud, der blev affyret udefra og ind gennem et at sommerhuset vinduer. Avisen erfarer, at den 42-årige kan have siddet i en sofa, der vendte væk fra vinduet, da han blev skudt.

Tidligere har politiet i en pressemeddelelse skrevet, hvordan de foreløbig mener, at drabet er begået i et kriminelt miljø i Odsherred, uden at de ville gå i detaljer.

Jørgen Lund stammer oprindelig fra København, hvor han er opvokset på Nørrebro i området omkring Lundtoftegade. I 1998 flyttede han til Odsherred og giftede sig med Trine Østergaard. Efter 14 år blev de skilt, men de var fortsat tætte venner.

Officielt havde han status af pensionist og er tidligere straffet. I 2009 beskrev lokalmediet Nordvestnyt, hvordan Lund fik et halvt års fængsel, efter at han havde truet betjente med tæsk i en banal sag om konfiskation af en bil.

Se også: Ærlig Patrick om myrdet ven: Jeg boksede for Jørgen

Den dræbte var tæt på flere af landets professionelle boksere, blandt andet Patrick Nielsen og Mikkel Kessler.

Også dennes søster, Linse Kessler  samt hendes datter Stephanie, har udtrykt sorg over drabet på Jørgen Lund.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere