Linse: Hvem har slået min bedste kammerat ihjel?

Ifølge Linse Kessler er hendes bedste kammerat blevet skudt ind gennem et vindue i sit hjem

Det var angiveligt i dette hus, at Linse Kesslers 42-årige ven blev fundet kvæstet af skud. Video: Per Rasmussen

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Linse Kessler har mistet sin bedste kammerat.

Det skriver hun mandag på sin Facebook-profil.

Og kammeraten blev ifølge Linse Kessler skudt og dræbt af en ukendt gerningsmand, som affyrede sit våben, så et projektil fløj gennem en rude og ind i hjemmet hos kammeraten.

- HVEM HAR SLÅET MIN BEDSTE KAMMERAT IHJEL, spørger Linse Kessler med store bogstaver.

Ekstra Bladet har foreløbig redigeret nogle nævnte navne ud af Linse Kesslers opslag på Facebook.
Ekstra Bladet har foreløbig redigeret nogle nævnte navne ud af Linse Kesslers opslag på Facebook.

- I dag er min elskede og bedste kammerat gået bort, han blev skudt lørdag aften i sit hjem, gerningsmand/mænd havde ikke nosserne til at komme face to face, nææ, kujonen/erne skød igennem vinduerne og ind, min ven havde ikke en chance for at forsvare sig, fortsætter Linse Kessler og ledsager sin opdatering med en smiley, der er ked af det.

Først mor og nu min bedste ven
Ekstra Bladet har været i dialog med Linse Kessler. Hun fortæller, at hendes kammerat er identisk med den 42-årige mand, som Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, er blevet dræbt i sommerhusområdet Veddinge Bakker i Odsherred i lørdags.

Linse Kessler føler sig helt slået ud.

- Først min mor og nu min bedste kammerat. Det er bare så frygteligt. Og det er så kujonagtigt af dem, der har gjort det, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Hvem var manden?

- Han er en stor bodybuildergut med et kæmpe hjerte. Geggo (Linses datter - red.) er vokset op med ham. Det var min brors gamle kammerat, siger Linse Kessler.

Hvordan tager Mikkel det så?

- Han er selvfølgelig også meget berørt. Men det må han selv fortælle om, siger Linse Kessler.

Efterlyser hjælp
Midt- og Vestsjællands Politi har tidligere mandag efterlyst hjælp fra offentligheden til episoden i lørdags, hvor man håber, at folk har set noget mistænkeligt.

Også Linse Kessler håber på hjælp.

- Hvis nogen sidder med lidt ondt i maven og noget, de gerne vil fortælle, så bør de gå til politiet, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Den 42-årige blev fundet såret af skud og i livsfare søndag ved middagstid af en veninde. I dag har politiet meldt ud, at manden formentlig er blevet skudt allerede lørdag aften, men formåede at holde sig i live. I dag, mandag, meddelte politiet så, at manden var død.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere