LIVE-TV: Nu falder der dom i Danmarks største hash-sag

OBS! Liveudsendelsen er slut: En 49-årig kvinde, der er kærester med en betjent, får lige nu sin dom i en historisk sag om organiseret hash-handel

I dag sidder en 49-årig kvindelig christianit på anklagebænken. Hun skal modtage sin dom i, hvad der anses for at være Danmarks største sag om organiseret hash-handel.

Den 49-årige kvinde blev den 13. marts 2014 anholdt sammen med 80 andre i den største politiaktion på Christiania nogensinde.

Se også: Forsvarer før dom i stor hashsag: Beviserne er for tynde

Ekstra Bladet kunne få dage efter anholdelsen afsløre, at den nu tiltalte 49-årige kvindelige christianit var kærester med en betjent, som også er sigtet i sagen.

Betjenten er sigtet for narkohæleri, da han ifølge politiet gennem fire år skal have forsødet livet med pengene fra Pusher Street, som han har fået gennem sin kærestes hashbod.

Kvinden er tiltalt for at have stået bag skranken i en eller flere hashboder, hvor hun skal have solgt hash, skunk, pot og joints for millioner af kroner. Mindst 231 kilo hashprodukter har politiet regnet sig frem til.

Undercover-betjente fra Task Force Pusherstreet foretog 800-1000 personobservationer, inden politiet slog til i en stor aktion – Operation Nordlys – hvor knap 80 personer blev anholdt. (Foto: Jakob Jørgensen) Krimi Drama i historisk hash-sag

Retssagen er en ud af seks retssager, der har været i forbindelse med politiets aktion på Christiania tilbage i marts sidste år. Her blev også en håndfuld HA-rockere anholdt i forbindelse med hash-handlen, heriblandt den tidligere HA-boss, Michael Brokside, der døde kort efter anholdelsen i sin celle.

Herunder kan du se et interview med anklager Line Steffensen:

Herunder kan du se et interview med forsvarer for den 49-årige kvinde, Henrik Høpner:

Se med live fra klokken 12.00

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere