Lokofører finder forkullet lig: Er det en mand eller kvinde?

Nordsjællands Politi undersøger forkullet lig på Langerød trinbræt i Fredensborg - kan ikke se om det er en mand eller kvinde

Et forkullet lig er blevet fundet på Langerød trinbræt i Fredensborg. Video: Kenneth Meyer

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En lokofører gjorde tidligt i morges et uhyggeligt fund ved Langerød Station ved Fredensborg. Han opdagede en død, stærkt forkullet person på trinbrættet, og alarmerede politiet klokken 06.08. Ifølge vores fotograf på stedet var liget stærkt forkullet og der var tydelige spor efter brandbar væske.

Hos Nordsjællands Politi oplyser pressechef Henrik Suhr at liget nu er sendt til obduktion. Resultatet af obduktionen kommer først i morgen.

- Der er blevet foretaget ligsyn på stedet, men det har ikke givet svar på dødsårsag eller dødsmetode, siger Henrik Suhr, som heller ikke kan sige noget om der er foregået en forbrydelse eller om der er tale om ulykke eller selvmord. Identiteten vil han heller ikke ind på.

- Ligets tilstand gør, at vi ikke kan sige, om der er tale om en mand eller en kvinde, siger Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Vidner på stedet fortæller, at trinbrættet er kendt som et sted, hvor lokale sidder om natten og drikker.

Politiets efterforskning fik politiet til at aflyse togtrafikken på Lokalbanen mellem Kvistgård og Fredensborg, men togene kører nu igen.

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere