Ludomani tvang 44-årig til svindel

- Jeg har to gange tidligere været i behandling for ludomani, men jeg har brug for mere hjælp, sagde manden i retten

Han har syv tidligere domme bag sig for stort set samme forseelse - nemlig at svindle og bedrage private for mindre beløb på mellem 2000-5000 kroner for primært elektronik, som han ingen intention har om at levere. Det skriver Sjællandske.

Alligevel kunne en 44-årig mand fra Slagelse forlade retslokalet i Næstved mandag eftermiddag med blot 'en tillægsstraf på 30 dage', som det blev kaldt.

Det skyldes, at manden så sent som 18. oktober sidste år blev idømt otte måneders fængsel - en straf, han har anket til strafnedsættelse.

Den sag bliver endelig afgjort til marts, og det var på grund af denne sag, at de aktuelle 11 forhold - som beløber sig til omkring 20.000 kroner i alt - ikke talte så meget i det samlede regnskab.

- Jeg har to gange tidligere været i behandling for ludomani, men jeg har brug for mere hjælp, lod han forstå i retten, hvor han stort set tilstod samtlige anklagepunkter.

Han har også tidligere tilstået sine 'gamle' svindelsager, hvor hovedmotivationen igen har været at skaffe hurtige penge, som skulle bruges til spil.

Retten lagde også vægt på en nyere personundersøgelse, der viste, at han var normalbegavet og interesseret i at ændre sin kriminelle løbebane.

- Ja, jeg ønsker at starte forfra og læse til jura, fortalte den 44-årige i retten.

Han har været på kontanthjælp siden 2009 og blev også dømt til at betale erstatning til de personer, han har snydt, ligesom han skal betale sagens omkostninger.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere