Luksusbil beslaglagt i sag om millionsvindel

Sort Lamborghini kørt bort af Falck på vegne af politiet

Her bliver Lamborghinien beslaglagt. Video: Byrd / M JJ / Kenneth Meyer

En dyr Lamborghini-bil er i dag blevet kørt bort af politiet fra en adresse på Amager. Det fortæller Ekstra Bladets mand på stedet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger trækker det tråde til sagen om millionsvindel, som politiet tidligere i dag bekendtgjorde, at man havde foretaget anholdelser i.

- Jeg kan bekræfte, at vi i dag har beslaglagt en luksusbil. Yderligere ønsker jeg ikke at oplyse, fortæller Torben Frederiksen, efterforskningsleder, Københavns Politi.

112 Sag om millionsvindel: Fem anholdt

Det er efter længere tids efterforskning, at politiet i dag slog til og anholdt fem personer, der mistænkes for omfattende moms- og skattesvig.

De fem anholdte er i alderen 29 til 58 år, og de blev anholdt på en række privatadresser og en virksomhed i Storkøbenhavn og Sydsverige.

Den omfattende efterforskning, og dagens aktion er sket i et samarbejde mellem Københavns Politi, SØIK, Rigspolitiets NC3 og svensk politi.

De fem personer er mistænkt for at have unddraget det offentlige et tocifret millionbeløb i moms og skat gennem en række håndværksvirksomheder.

- Den konkrete fremgangsmåde vil jeg ikke kommentere. Men det bevæger sig i retning af kædesvig og sort arbejdskraft, fortæller Torben Frederiksen, politikommissær i Afdelingen for Økonomisk Kriminalitet.

Han fortæller, at de anholdte ikke har tilknytning til organiseret kriminalitet eller rocker- og bandemiljøet.

Tre af de fire mænd, der blev anholdt i Danmark, vil blive fremstillet i Dommervagten i København senere onsdag med krav om varetægtsfængsling. Den femte person, der blev anholdt i Sverige, vil blive begæret udleveret.