Mænd løsladt i sag om voldsomt skyderi

Fire sættes på fri fod, men er fortsat sigtet, i sagen, hvor en 20-årig mand blev dræbt i Rungsted

En blev dræbt og fire såret, da grupper af kriminelle lørdag stødte sammen. Foto: Kenneth Meyer
En blev dræbt og fire såret, da grupper af kriminelle lørdag stødte sammen. Foto: Kenneth Meyer

De fire mænd, hvis anholdelser har været opretholdt efter skuddrabet i Rungsted lørdag aften, vil blive løsladt senere i dag, onsdag.

Sådan skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, der fortsætter:

'Tre af mændene fik deres anholdelse opretholdt i tre gange 24 timer, mens den sidste fik sin anholdelse opretholdt i to gange 24 timer. De løslades i løbet af onsdag, men er fortsat sigtede for drabsforsøg.

Nordsjællands Politi efterforsker sagen videre og er blandt andet i færd med at sammenholde fund fra gerningsstedet med de forklaringer, som vidner, forurettede og de sigtede er kommet med.'

Foto: Kenneth Meyer 112 To mænd fængslet efter skuddrab

Sideløbende med efterforskningen af selve sagen, som anses for at være et internt opgør mellem to kriminelle netværk i Nivå og Kokkedal, forsøger Nordsjællands Politi også at klarlægge et eventuelt hændelsesforløb forud for det skyderi, som havde dødelig udgang for en 20-årig mand fra Nivå , ligesom der pågår et arbejde med at forhindre gentagelser eller eventuelle hævnaktioner.

Nordsjællands Politi er endvidere massivt og synligt til stede i både Rungsted, Nivå og Kokkedal for at genoprette trygheden hos borgerne, skriver politiet endvidere.