Mafia-boss med permanent rejsning anholdt efter syv års flugt

Den italienske mafia-boss Francesco Castriotta er kendt for at have ufrivillig rejsning adskillige timer om dagen på grund af sygdommen priapisme

Mafia-bossen Francesco Castriotta har rejsning ca. fire timer om dagen på grund af en sygdom. (Foto: PR Foto)
Mafia-bossen Francesco Castriotta har rejsning ca. fire timer om dagen på grund af en sygdom. (Foto: PR Foto)

Der er mange mænd, der har problemer med at få en ordentlig og langvarig rejsning. Men for den 42-årige italienske mafia-boss Francesco Castriotta er det ikke noget problem. Han har nemlig dagligt rejsning i mere end fire timer på grund af sygdommen priapisme, der af lægerne beskrives som en potentiel skadelig tilstand med vedvarende erektion uden hverken fysik, psykologisk eller erotisk stimulering, ofte ledsaget af smerte. Og rejsningen varer ofte mere end fire timer.

Havde rejsning i retssalen
For syv år siden flygtede mafia-bossen Francesco Castriotta fra den husarrest, han var blevet idømt i forbindelse med en narko-dom. Castriotta undgik at komme i et almindeligt fængsel, fordi det dengang  lykkedes ham at overbevise en dommer om, at han ikke kunne afsone en dom i et almindelig fængsel med flere timers rejsning om dagen på grund af sin sygdom priapisme. Castriotta græd ligefrem af smerte overfor dommeren, mens han holdt en ispose mod sit skridt under retssagen, da han forklarede om sin mærkværdige sygdom. Dommeren forbarmede sig over manden med den kroniske rejsning og dømte ham til husarrest, ind til sagen skulle endeligt for retten.

Men kort efter var manden med 'rejsningen' rejst over alle bjerge på en flugt, der varede i hele syv år, før han i mandags blev anholdt i Spanien. Det italienske narko-politi fandt frem til Castriottas skjulested i en lejlighed i byen El Vendrell i Spanien, fordi de diskret skyggede både hans far og mor og hans bror, der tog ned for at besøge ham i juleferien.

Den 42-årige Francesco Castriotta,  der bliver kaldt 'The Lord of Coca', fortsatte under sin flugt med at organisere kokain-smugling mellem Milano og Sydamerika. Han er efterfølgende blevet dømt til 21 års fængsel for narko-smugling.

Erigeret penis i mere end 10000 timer
Francesco Castriotta har i øvrigt selv fortalt, at han muligvis har fået sygdommen priapisme på grund af sit årelange misbrug af kokain.

Som en lille ekstra detalje har Ekstra Bladet regnet ud, at Francesco Castriotta har haft rejsning i sammenlagt 10220 timer, hvis han har haft rejsning i fire timer hver dag under sin syv år lange flugt. Men vi ved dog ikke, om han under sin flugt er blevet helbredt for sin sygdom.

 

 


 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere