Mand anholdt: Dyppede sine testikler i takeaway-salsa

Det var angivelig dårlige drikkepenge, der fik manden til at tilføje 'ekstra løg' til kundens ordre

Da kvindens arbejdsgiver fik nys om denne video, blev politiet inddraget. Privatoptagelser.

Salsadip er beregnet til at dyppe nacho-chips i.

Amerikanske Howard Matthew Webb valgte dog at dyppe sine kronjuveler i salsaen, da han i januar kørte mexicansk mad ud til en takeaway-kunde i texanske Maryville, skriver Knoxville News Sentinel.

31-årige Webb var af ukendte årsager med som passager hos et bud, der angiveligt var utilfreds med kun at få 89 cent svarede til omtrent seks kroner, i drikkepenge.

I en optagelse fra bilen kan man høre det kvindelige bud sige, at 'det er, hvad der sker, når man kun giver 89 cent i drikkepenge for en 30 minutters køretur'. Samtidig ses det, hvordan Howard Webb udfører den frastødende handling, mens han siger: 'Det føles godt.'

Videoen blev efterfølgende delt på de sociale medier, og da kvindens arbejdsgiver, takeawayfirmaet, Dinner Delivered, fik øje på videoen, blev politiet kontaktet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

31-årige Howard Matthew Webb blev anholdt for at 'teabagge' en takeaway-kundes salsa. Foto: Blount County Sheriff's Office
31-årige Howard Matthew Webb blev anholdt for at 'teabagge' en takeaway-kundes salsa. Foto: Blount County Sheriff's Office
 

Det førte fredag til anholdelse af Howard Webb, som nu er sigtet for at forfalske fødevarer. Kendes han skyldig, kan han idømmes mellem tre og 15 års fængsel og en bøde på op til 10.000 dollars, svarende til cirka 65.600 kroner.

Det kvindelige bud er ikke sigtet i sagen, men efterforskningen er stadig i gang, oplyser politichefen i Maryville, Tony Crisp.